Survivor: «Θα το μετανιώσουν που με άφησαν εκτός», δηλώνει η Εκατερίνα Λιντβίνοβα

Στο μαύρο σκοτάδι μετά την αποχώρησή (;) της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor: «Θα το μετανιώσουν που με άφησαν εκτός», δηλώνει η Εκατερίνα Λιντβίνοβα

Επεισοδιακό ήταν το πρώτο συμβούλιο στο Survivor, με Τίγρεις και Αετούς να επιλέγουν τους αρχηγούς τους. Γιάννης Γρυμανέλης και Ελένη Κατσάρα αντίστοιχα φόρεσαν τις μπαντάνες για τις δύο ομάδες και ξεκίνησαν να ανάβουν τις δάδες. Οι δύο που έμειναν σβηστές στο τέλος ανήκαν στην Εκατερίνα Λιντβίνοβα και στην Μαρία Λυμπεροπούλου.

«Πιστεύω ότι θα το μετανιώσουν που με άφησαν εκτός. Περίμενα ότι θα ανάψει η δάδα μου, από τον αρχηγό», τόνισε η 26χρονη TikToker, με την Μαρία από την άλλη να δηλώνει σίγουρη ότι θα μείνει έχοντας τη ως αντίπαλο. Στη δοκιμασία που ακολούθησε, μία απ' τις δύο θα έπρεπε να αποχαιρετήσει το Survivor.

Δείτε επίσης: Survivor – «Η γυναίκα μου είναι έγκυος και θα γεννήσουμε τον Γενάρη»: Παίκτης θα γίνει πατέρας

Μένει ή φεύγει από το Survivor η Εκατερίνα Λιντβίνοβα;

Στη μονομαχία που ακολούθησε, Εκατερίνα και Μαρία ακροβάτησαν σε τεντωμένο σκοινί, ωστόσο μόνο μία από τις δύο θα έμενε στο Survivor. Η Εκατερίνα ήταν εκείνη που έχασε προς στιγμήν την ισορροπία της, με αυτό να της κοστίζει την παραμονή της. «Νιώθω χαρούμενη που έζησα αυτή την εμπειρία, ήταν ενδιαφέρον. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μου», σημείωσε φεύγοντας.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως παρά τα όσα ειπώθηκαν, η Εκατερίνα Λιντβίνοβα παραμένει στο νησί. Μετά τη μονομαχία και το τελετουργικό σβήσιμο της δάδας, μεταφέρθηκε σε ξεχωριστό χώρο, μέσα στο μαύρο σκοτάδι, απομακρυσμένη από τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor, όπου υπήρχε ένα μπαούλο με ελάχιστες προμήθειες για την ίδια. Επομένως παραμένει στο νησί αλλά μένει να δούμε αν θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες και πώς.