Survivor – «Η γυναίκα μου είναι έγκυος και θα γεννήσουμε τον Γενάρη»: Παίκτης θα γίνει πατέρας

Έχει ήδη έναν γιο και «λιώνει» για εκείνον

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor – «Η γυναίκα μου είναι έγκυος και θα γεννήσουμε τον Γενάρη»: Παίκτης θα γίνει πατέρας

«Άνοιξε» η αυλαία για το Survivor απόψε στις 16/9 με πολλές εκπλήξεις, εντάσεις και νεύρα από τις δύο ομάδες. Οι 18 νέοι παίκτες ανέβηκαν στη σχεδία για να χωριστούν σε Τίγρεις και Αετούς και να ξεκινήσουν να αγωνίζονται. Προς το παρόν οι πρώτοι φαίνεται να έχουν ισχυρό προβάδισμα με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Πέρα από την αγωνιστική υπεροχή, ένας παίκτης των κίτρινων έχει ακόμα έναν λόγο να χαίρεται, αφού επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά. Όπως ανακοίνωσε, αναχώρησε ενώ η γυναίκα του είναι τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα φέρει το δεύτερο παιδί τους στον κόσμο λίγο μετά το τέλος του Survivor.

Δείτε επίσης: Survivor – Ακόμα δεν ξεκίνησε και έχουμε την πρώτη αποχώρηση: «Δεν μου ταιριάζει αυτό το παιχνίδι»

Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος του Survivor θα γίνει ξανά πατέρας

Στο εισαγωγικό βίντεο του Survivor, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος αποκάλυψε ότι σε λίγους μήνες η σύζυγός του θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Θυμίζουμε πως ο τραγουδιστής, που κέρδισε το Greek Idol 2, έχει ήδη ένα «τσακαλάκι», για το οποίο και δηλώνει περήφανος.

«Είμαι ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, είμαι Ελληνοαμερικάνος μουσικοσυνθέτης – τραγουδιστής. Είμαι στο μυαλό μου νέος μπαμπάς, έχουμε τον γιο μας τον Θωμά που είναι 2,5 χρονών και τον λατρεύω. Η γυναίκα μου η Λίλα είναι έγκυος και θα γεννήσουμε τον Γενάρη. Εν τέλει αποφάσισα να τα ρισκάρω όλα και... asta la vista», είπε κατά την είσοδό του στο Survivor.

Δείτε το απόσπασμα στο 2:59

«Θεωρώ απίστευτο το ότι θα γίνω πατέρας, ότι υπάρχει ένα μικρό… τσακαλάκι εκεί μέσα που μεγαλώνει. Θα είναι αγοράκι», είχε δηλώσει ο Παναγιώτης Τσακαλάκος για τον ερχομό του γιου του, ενώ είχε ανεβάσει φωτογραφία να τον κρατάει αγκαλιά μαζί με τη σύζυγό του, γράφοντας: «26 Μαρτίου 2022! Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μας! We will love this guy forever!».