Survivor – Ακόμα δεν ξεκίνησε και έχουμε την πρώτη αποχώρηση: «Δεν μου ταιριάζει αυτό το παιχνίδι»

Φεύγει μετά το αγώνισμα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor – Ακόμα δεν ξεκίνησε και έχουμε την πρώτη αποχώρηση: «Δεν μου ταιριάζει αυτό το παιχνίδι»

Μόλις λίγες ώρες αφότου ξεκίνησε η προβολή του πρώτου Survivor ξεκίνησαν οι γκρίνιες και οι εντάσεις. Μπορεί οι Τίγρεις να επέστρεψαν με τη φωτιά στην καλύβα τους, όμως αυτό δεν βοήθησε την κατάσταση με έναν απ' τους παίκτες τους να δηλώνει ανοιχτά πως θα αποχωρήσει.

«Θα έπρεπε να είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα, αλλά ήδη έχουν αρχίσει κάποια πράγματα να διαχωρίζονται. Σαν άνθρωπος δεν είμαι της δημοσιότητας, ούτε την ψάχνω. Μου αρέσει να βοηθάω και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, χωρίς απαραίτητα να σημαίνω ότι θα έχω την προβολή», δήλωσε εμφανώς απογοητευμένος στην κάμερα του Survivor ο Τάσος Πανάς, τονίζοντας πως θα φύγει μετά το αγώνισμα.

Δείτε επίσης: Survivor: Πρεμιέρα με ένταση και δάκρυα – Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο και έστειλε τους αντιπάλους στο σκοτάδι

Οι λόγοι που αποχωρεί από το Survivor ο Τάσος Πανάς

Όπως εξήγησε στους συμπαίκτες του, δεν του αρέσουν οι εντάσεις που είδε επιστρέφοντας στην παραλία. «Προτιμώ να πω ότι δεν μου ταιριάζει αυτό το παιχνίδι. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά, επειδή έχω δύο κορίτσια για τα οποία είμαι πολύ περήφανος και θέλω να είναι και αυτά, να κάνω το αγώνισμα και να αποχωρήσω από ένα Survivor που θεωρώ ότι οι άνθρωποι δεν είναι αυτό που δείχνουν», κατέληξε ο Τάσος Πανάς, εκδηλώνοντας την επιθυμία να γυρίσει στην Ελλάδα.

Από τους συμπαίκτες του, η Γεσθημανή εξέφρασε εντονότερα την αντίθεσή της. Όπως είπε: «Επειδή έχω δεθεί με τον Τάσο, δεν θα 'θελα να φύγει. Για μένα είναι μπουστάρισμα, έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης τις ίδιες αξίες και ιδανικά. Αυτό που του πρότεινα είναι να μείνει και να ζήσει το παιχνίδι σαν Survivor»