Survivor spoiler 16/9: Ποιοι κερδίζουν το πρώτο έπαθλο - Τίγρεις ή αετοί;

Κίτρινο ή πράσινο;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 16/9: Ποιοι κερδίζουν το πρώτο έπαθλο - Τίγρεις ή αετοί;

Το πολυαναμενόμενο Survivor επιστρέφει στις οθόνες μας, και η πρεμιέρα της νέας σεζόν απόψε, 16 Σεπτεμβρίου φέρνει την ένταση και τον ενθουσιασμό στα ύψη. Με νέους παίκτες (δείτε εδώ αναλυτικά και τους 18 αλλά και πόσα παίρνουν την εβδομάδα), ανανεωμένες προκλήσεις και φυσικά μεγάλα έπαθλα, το Survivor υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό από την πρώτη στιγμή.

Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν ήδη για το πρώτο επεισόδιο προϊδεάζουν για μια συναρπαστική πρεμιέρα, με ένα μεγάλο έπαθλο να περιμένει την ομάδα που θα καταφέρει να επικρατήσει στην πρώτη δοκιμασία.

Survivor: Ημέρα 1η

Σύμφωνα με την πηγή μας, που χρόνια τώρα εμπιστευόμαστε κι όσοι διαβάζετε Youweekly.gr το ξέρετε πάρα πολύ καλά πως σπάνια πέφτει έξω, το πρώτο αγώνισμα του Survivor θα είναι έντονα ανταγωνιστικό και οι δύο ομάδες, Τίγρεις (κίτρινοι) και Αετοί (πράσινοι), θα μπουν δυναμικά στο παιχνίδι. Η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο καθώς οι παίκτες θα προσπαθήσουν να αποδείξουν τις ικανότητές τους και να κερδίσουν το πρώτο μεγάλο έπαθλο που σας έχουμε αποκαλύψει ήδη σε προηγούμενο ρεπορτάζ πως θα είναι φωτιά και ρύζι.

Δείτε επίσης: Survivor αποκλειστικό: Δεν ξεκίνησε καλά - Τι συνέβη όταν έφτασαν οι παίκτες στο νησί

Η δοκιμασία φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει τόσο σωματικές όσο και ψυχολογικές προκλήσεις, με τους παίκτες να καλούνται να δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε σκληρές συνθήκες. Η συνεργασία και η ταχύτητα θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για την επιτυχία σε αυτό το πρώτο αγώνισμα. Οι δικές μας πληροφορίες - χωρίς να είναι επιβεβαιωμένες 100% - αναφέρουν ως νικητές του κίτρινους, δηλαδή τους τίγρεις! Επίσης θα έχουμε αποχώρηση από το πρώτο κιόλας επεισόδιο οπότε συντονιστείτε γιατί θα επιστρέψουμε μέσα στην ημέρα για περισσότερα!

Πως χωρίζονται οι ομάδες

Δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο ακόμα αλλά μια πρώτη εικόνα την έχουμε...

Κίτρινοι

  1. Τάσος Πανάς
  2. Γεσθημανή Κουτούζογλου
  3. Παρασκευή Κερασιώτη
  4. Μαρία Λυμπεροπούλου
  5. Νίνο Νικολαΐδης
  6. Γιάννης Γρυμανέλης
  7. Φοίβη Δεληκούρα
  8. Παναγιώτης Τσακαλάκος
  9. Γεωργία Γεωργοπούλου

Πράσινοι

  1. Βίκη Πετεινάρη
  2. Στέφανος Βλάχος
  3. Άγγελος Τσάκας
  4. Απόστολος Μιχαήλ
  5. Ελένη Κατσάρα
  6. Ορφέας Γενκιανίδης
  7. Αγγελική Κατσίνη
  8. Κατερίνα Λιντβίνοβα
  9. Γιάννης Ρηγάκης

Η πρώτη μέρα στο Survivor προβλέπεται συναρπαστική, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η μάχη για την επιβίωση ξεκινάει δυναμικά και το κοινό ανυπομονεί να δει τις εξελίξεις!