Survivor trailer 16/9: «Όπως το είπες ειρωνικά!» - Με τσακωμούς η πρεμιέρα! Αποχωρεί παίκτης

«Με τρομάζει που δεν έχουμε σπιτι»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 16/9: «Όπως το είπες ειρωνικά!» - Με τσακωμούς η πρεμιέρα! Αποχωρεί παίκτης

Η μέρα που περιμέναμε εμείς, οι φανατικοί του Survivor, επιτέλους πλησιάζει! Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ επιστρέφει την Δευτέρα 16/9 εντελώς αλλαγμένο και πιο... αυστηρό από ποτέ! Τουλάχιστον έτσι μας έχουν πει, τώρα θα δούμε τι τελικά θα ισχύσει και τι όχι.

Ξεχάστε διάσημους και μαχητές, ξεχάστε μπλε και κόκκινους. Από εδώ και πέρα οι τίγρεις και οι αετοί θα κάνουν κουμάντο στον Άγιο Δομίνικο. 18 παίκτες, 18 διαφορετικοί άνθρωποι που έχουν συνηθίσει να σηκώνουν το κινητό τους και να τραβούν stories, να φωτογραφίζονται με ωραία ρούχα και να περπατούν σε πασαρέλες (δείτε εδώ τα πρόσωπα και τα επαγγέλματά τους) θα πρέπει τώρα να επιβιώσουν στην άγρια ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου! Ποιοι θα τα καταφέρουν άραγε να φτάσουν έως το τέλος; Εδώ θα είμαστε να τα λέμε όλα καθημερινά!

Όσοι διαβάζετε Youweekly.gr γνωρίζετε πως στο Survivor είμαστε άπιαστοι. Παρασκήνια, spoils για ψηφοφορίες, αποχωρήσεις, έπαθλα. Όλα πρώτοι.

Το ριάλιτι, λοιπόν, ξεκινάει την Δευτέρα και η πρώτη μέρα πέρα από έπαθλα (ρύζι και φωτιά) και εντάσεις θα έχει και αποχώρηση. Ποιος λέτε να φτάσει στην πηγή χωρίς να πιει όμως νερό; Επιστρέφουν με περισσότερα μέσα στην ημέρα....

Τι θα δούμε στην πρεμιέρα του Survivor