My Style Rocks – Σοκαρίστηκαν οι κριτές με τη Μαρία Παπαγρηγορίου: «Πέρασα καρκίνο στο νεφρό»

Την αγκάλιασε ο Γιώργος Καράβας και προχώρησε σε δική του αποκάλυψη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks – Σοκαρίστηκαν οι κριτές με τη Μαρία Παπαγρηγορίου: «Πέρασα καρκίνο στο νεφρό»

Το κεράσακι στην τούρτα του αποψινού bootcamp στο My Style Rocks ήταν η εμφάνιση της Μαρίας Παπαγρηγορίου. Η δημοσιογράφος, με χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μόδας, δήλωσε ανοιχτά ότι τελείωσε η εποχή της εσωστρέφειας και με τα λόγια της συγκλόνισε τους κριτές, που τόνισαν ότι μετά από εκείνη το παιχνίδι αποκτά νόημα.

Η Μαρία Παπαγρηγορίου έχει γράψει βιβλίο για το στυλ, το οποίο μάλιστα αγόρασε ο Στέλιος Κουδουνάρης, όπως δήλωσε στον αέρα. Όσον αφορά τους λόγους που δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks, δήλωσε πως: «Δεν κρύβω ότι το έπαθλο είναι ένα κίνητρο για μια μητέρα με δύο παιδιά. Είχα διαρκή παρότρυνση, επί σειρά ετών, όλων των φίλων μου, σε βαθμό που με κούρασαν. Δύο συνάδελφοι μου έκαναν την αίτηση, μου είπαν “σκάσε, θα την κάνουμε θες-δεν θες”».

Δείτε επίσης: My Style Rocks: Από το πλευρό του Μάρκου Σεφερλή για... 2η φορά στο reality μόδας του ΣΚΑΪ η Χριστιάνα Καρνέζη

Η εξομολόγηση της Μαρίας Παπαγρηγορίου στο My Style Rocks

Όπως τόνισε, υπάρχει κι ένας ακόμη λόγος που, πάρα τις διαρκείς παροτρύνσεις των δικών της ανθρώπων, εκείνη επέλεξε το φετινό My Style Rocks για να εμφανιστεί: «Η εποχή της εσωστρέφειας τελείωσε. Τέρμα τα ταπεινά χαμομηλάκια, ζήτω οι αλανιάρες μπιγκόνιες. Είμαι σχεδόν 51, έχω περάσει αρκετά πράγματα στη ζωούλα μου. Μία ιδιαίτερη καθοριστική εμπειρία ήταν το 2018, όταν πέρασα καρκίνο».

«Δεν το ξέρετε, δεν το έμαθε ποτέ κανείς και το μετανιώνω. Το ήξεραν 5 άνθρωποι στο σπίτι και 10 στη δουλειά. Είχα καρκίνο στο νεφρό. Όταν με έβαζε στο δωμάτιο η αποκλειστική φαντασιωνόμουν ότι έμπαινα σε ένα σπα. To delulu αποδίδει ορισμένες φορές», σημείωσε η Μαρία Παπαγρηγορίου με τον Γιώργο Καράβα να την κάνει μία ζεστή αγκαλιά. Η ιστορία άγγιξε τον κριτή του My Style Rocks, καθώς αποκάλυψε πως πρόσφατα ένας φίλος, έχασε τη σύζυγό του από καρκίνο.

«Θέλω να πω ένα μήνυμα στις μαμάδες που πάντα βάζουν πρώτα τα παιδιά τους. Αν η μαμά δεν είναι καλά, δεν μπορούν να είναι ούτε τα παιδιά. Χρειαζόμαστε ζωή και χρόνο για τα πράγματα που μας αρέσουν», κατέληξε στο μήνυμά της η Μαρία Παπαγρηγορίου, που πέρασε στην επόμενη φάση του My Style Rocks.

Το βιογραφικό της

Η Μαρία Παπαγρηγορίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973μ.Χ. και σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος -κυρίως σε θέματα μόδας, γυναικείας και ανδρικής- σε γνωστά περιοδικά και sites, όπως το Madame Figaro και το madamefigaro.gr, ενώ έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά Homme, In Style, L’ Officiel, Nitro, ΒΗΜΑdonna κ.ά.

Υπήρξε μία από τις πρώτες ελληνίδες fashion bloggers, έχει γράψει δύο αρκετά επιτυχημένα βιβλία με θέμα το γυναικείο στυλ, ενώ έχει εμφανιστεί επανειλημμένα στην ελληνική τηλεόραση ως ειδικός μόδας. Επίσης, έχει κάνει προσωπικές συνεντεύξεις με fashion designers και style influencers όπως ο Tommy Hilfiger, ο Matthew Williamson, ο John Varvatos, ο Hussein Chalayan, ο Bernhard Willhelm, ο Neil Barrett, η Patricia Field, η Sofia Kokosalaki, η Pixie Geldof, η Dita Von Teese κ.ά. (Πηγή Andro.gr)