My Style Rocks: Από το πλευρό του Μάρκου Σεφερλή για... 2η φορά στο reality μόδας του ΣΚΑΪ η Χριστιάνα Καρνέζη

Ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks: Από το πλευρό του Μάρκου Σεφερλή για... 2η φορά στο reality μόδας του ΣΚΑΪ η Χριστιάνα Καρνέζη

Comeback για την Χριστιάνα Καρνέζη, που βρέθηκε ξανά στα πλατό του My Style Rocks. Η γοητευτική ηθοποιός είχε εμφανιστεί στο reality μόδας του ΣΚΑΪ και τον Μάρτιο του 2023, με την παρουσία της ωστόσο να μην διαρκεί πολύ. Τότε αποχώρησε με δάκρυα, σήμερα εμφανίστηκε άλλος άνθρωπος και χαμογέλασε πλατιά στους κριτές που την υποδέχτηκαν εγκάρδια.

Όπως δήλωσε η παίκτρια του My Style Rocks Ασχολείται με το μόντελινγκ και το θέατρο για χρόνια, ενώ η ίδια ξεχώρισε τη συνεργασία της με τον Μάρκο Σεφερλή. «Δυστυχώς σταματήσαμε γιατί αντιμετώπισα ένα πρόβλημα υγείας και έπρεπε να αφοσιωθώ σε αυτό», σημείωσε η Χριστιάνα Καρνέζη.

Δείτε επίσης: My Style Rocks: Δήλωσε 44 ετών και έχει κάνει πασαρέλα για τον Μπίλι Μπο που πέθανε το 1987!

Πέρασε στην επόμενη φάση του My Style Rocks η Χριστιάνα Καρνέζη

Η ανταπόκριση ήταν θετική από το σύνολο των κριτών του My Style Rocks, που της έδωσαν το «πράσινο φως» για την επόμενη φάση. Η Χριστιάνα Καρνέζη αποχώρησε με υπόκλιση και εμφανίστηκε ενθουσιασμένη για αυτό το νέο βήμα.

Δεν έλειψαν τα πειράγματα με την Emilia Vodos, με την οποία συμμετείχαν μαζί στο My Style Rocks. «Μπήκες με... μαύρα χάλια και βγήκες άλλη γυναίκα. Τα δείξαμε όλα» σημείωσε με δηκτικό ύφος η πρώην φιναλίστ, που έχει αναλάβει τα backstage του reality μόδας.