My Style Rocks: Δήλωσε 44 ετών και έχει κάνει πασαρέλα για τον Μπίλι Μπο που πέθανε το 1987!

«Κουφάθηκαν» οι κριτές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks: Δήλωσε 44 ετών και έχει κάνει πασαρέλα για τον Μπίλι Μπο που πέθανε το 1987!

Με τους καλύτερους οιωνούς μπήκε στο πλατό των bootcamp του My Style Rocks η Αγγελική Καμπούρη, με τους τρεις κριτές να εμφανίζονται εντυπωσιασμένοι και την ίδια να δηλώνει πως έμαθε τα μυστικά της πασαρέλας από την εποχή που ήταν μανεκέν.

Όπως είπε, τελείωσε την καριέρα της πριν από 8 χρόνια, έχοντας συνεργαστεί με σχεδιαστές από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική. Συγκεκριμένα η υποψήφια παίκτρια του My Style Rocks αναφέρθηκε στον Μιχάλη Ασλάνη, τον Βασίλειο Κωστέτσο και τον Μπίλι Μπο, με δεδομένο ωστόσο ότι 2 από τους 3 σχεδιαστές έχουν πεθάνει προ πολλού, μάλλον δεν της βγήκαν τα μαθηματικά.

Δείτε επίσης: My Style Rocks με... άρωμα GNTM – Εμφάνιση έκπληξη από φιναλίστ που ανέλαβε ρόλο στα backstage

Η ατάκα της παίκτριας του My Style Rocks που τους... κούφανε

Σημειώνεται ότι ο Μιχάλης Ασλάνης «έφυγε» το 2013, αλλά ειδικά το όνομα του Μπίλι Μπο προξένησε την εντύπωση των κριτών, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή το 1987, οπότε μάλλον κάτι δεν υπολόγισε καλά η παίκτρια. Όπως της τόνισαν οι κριτές μάλλον αναφέρεται σε πολλά χρόνια πριν.

Η υποψήφια παίκτρια συνέχισε δηλώνοντας 44 χρονών, για να συναντήσει τη... δυσπιστία του Γιώργου Καράβα που ωστόσο της έκανε θετικά σχόλια στη συνέχεια: «Έχεις πολύ φινέτσα και όμορφη παρουσία, αλλά για ποιο λόγο επέλεξες ένα τόσο απλό ρούχο;»

Παρά το «ναι» του κριτή, η Αγγελική δεν πέρασε στην επόμενη φάση με δύο «όχι» από την Έλενα Χριστοπούλου και τον Στέλιο Κουδουνάρη που σημείωσε πως: «Έκανες μία κακή επιλογή ρούχων».