Survivor - Εκατερίνα Λιντβίνοβα: Χωρίς τον «ελληνικό άντρα» στον Άγιο Δομίνικο – Ποια είναι η εντυπωσιακή TikToker από τη Μόσχα

Η κουνιάδα της είναι... ίδια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/katy.supergirl
Instagram/katy.supergirl

Ανάμεσα στους παίκτες που θα εμφανιστούν σε λίγες μέρες στο Survivor θα βρίσκεται και η Εκατερίνα Λιντβίνοβα. Η 26χρονη TikToker και ηθοποιός βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και ετοιμάζεται για... πρεμιέρα, μαθαίνοντας πώς είναι να κοιμάται κανείς στη ζούγκλα.

Δηλώνει πως ήρθε στο Survivor γιατί θέλει να… χάσει κιλά, ωστόσο μία ματιά στο προφίλ της στο Instagram προκαλεί απορία, καθώς οι αναλογίες της εντυπωσιάζουν. Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα κατάγεται από τη Μόσχα και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το χορό και με το ice skating. Ήρθε στην Ελλάδα όταν ήταν 18 ετών για να σπουδάσει Θεατρική Τέχνη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Έχει πτυχίο Αισθητικής αλλά και μαύρη ζώνη στο καράτε.

Δείτε επίσης: Παρασκευή Κερασιώτη - Survivor: Η Ρομά καταγωγή, οι δυσκολίες και ο σύντροφος που αποχαιρέτησε πριν φύγει

Ποιος είναι ο «ελληνικός άντρας» της Εκατερίνα Λιτνβίνοβα του Survivor

Ο έρωτας και η πρόταση γάμου που δέχτηκε την οδήγησαν στην απόφαση να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα. Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα είχε ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ, πολύ πριν αναχωρήσει για το Survivor, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο «ελληνικός άντρας» της. Πρόκειται για τον αθλητικογράφο του ΠΑΟΚ Δημήτρη Παπαδόπουλο, με τον οποίο μένουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και γυρνούν όλο τον κόσμο.

Ο λόγος που τον αποκαλεί έτσι, πέρα από την καταγωγή του, είναι επειδή για όλα μιλάει με χιουμοριστικό τρόπο και αντίστοιχες καταλήξεις, ανεβάζοντας βίντεο από τη στιγμή που του μαγειρεύει ή περιγράφοντας τις κοινές τους δραστηριότητες. Η περσόνα της έχει αγαπηθεί στο διαδίκτυο, με αρκετούς να ρωτάνε αν θα βρίσκεται μαζί της ο σύζυγός της, μόλις ανακοινώθηκε η συμμετοχή της στο reality επιβίωσης. Πέρα από τον «ελληνικό άντρα» της, η Εκατερίνα Λιντβίνοβα λατρεύει τη γάτα της, τη Μίσκα, που σίγουρα θα της λείψει στο Survivor.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αδερφή του «ελληνικού άντρα» είναι... ίδια με τη γυναίκα του, κάτι που παρατήρησε και η παίκτρια του Survivor. H Εκατερίνα Λιντβίνοβα είχε κάνει βίντεο μαζί της, με τα σχόλια να είναι άκρως κολακευτικά για τις δύο γυναίκες.