My Style Rocks με... άρωμα GNTM – Εμφάνιση έκπληξη από φιναλίστ που ανέλαβε ρόλο στα backstage

Δυναμική έναρξη στην 8η σεζόν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks με... άρωμα GNTM – Εμφάνιση έκπληξη από φιναλίστ που ανέλαβε ρόλο στα backstage

Η όγδοη σεζόν του «My Style Rocks» έκανε πρεμιέρα με έναν αέρα ανανέωσης, εισάγοντας για πρώτη φορά τη φάση του bootcamp, κάτι που πρόσθεσε μία νέα διάσταση στο ριάλιτι μόδας, ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητη από το κοινό.

Η διαδικασία του bootcamp θύμισε αρκετά το «GNTM», κάτι που υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό οι τηλεθεατές, αν και δεν ήταν όλα τα σχόλια θετικά. Παρά την ανανέωση, ορισμένοι πιστεύουν πως το νέο στοιχείο μπορεί να απομακρύνει το show από την αρχική του ταυτότητα.

Δείτε επίσης: My Style Rocks: Πρεμιέρα για τα bootcamps στον ΣΚΑΪ – Το χιουμοριστικό backstage βίντεο της Κατερίνας Καραβάτου

Η φιναλίστ του My Style Rocks που επέστρεψε – Ο ρόλος της

Στην κριτική επιτροπή της νέας σεζόν βρέθηκαν οι Στέλιος Κουδουνάρης, Έλενα Χριστοπούλου και Γιώργος Καράβας, που ήταν έτοιμοι να αξιολογήσουν τις νέες συμμετοχές. Ωστόσο, η πρεμιέρα δεν έμεινε μόνο στα γνωστά πρόσωπα. Μια φιναλίστ από προηγούμενο κύκλο, η Emilia Vodos, έκανε απρόσμενη εμφάνιση, εκπλήσσοντας τους πάντες.

Η Emilia Vodos, με την αυτοπεποίθηση που την είχε χαρακτηρίσει και ως φιναλίστ, μπήκε στην πασαρέλα με χαμόγελο, λέγοντας: «Είμαι πάλι εδώ!». Η ατάκα αυτή έφερε έκπληξη στον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος δεν δίστασε να της ρωτήσει με χιούμορ: «Τι κάνεις εδώ πάλι εσύ; Βοήθησε με λίγο, ήσουν φιναλίστ. Εδώ τώρα γιατί ξαναήρθες;».

Η Emilia Vodos απάντησε χαμογελαστά: «Ήμουν φιναλίστ, αλλά ήρθα για να σας κάνω ποδαρικό. My Style Rocks χωρίς Emilia, δεν γίνεται! Ήρθα να σας δω, να δω τον Γιώργο και να φύγω». Παράλληλα, αποκάλυψε ότι θα βρίσκεται στα bootcamps για να συστήσει τα νέα κορίτσια στους κριτές και να τα εμψυχώσει πριν από τις εμφανίσεις τους.

Η πρεμιέρα με την έκπληξη της Emilia Vodos πρόσθεσε έναν επιπλέον ενθουσιασμό, δίνοντας το στίγμα για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια της σεζόν. Με αυτή την ιδιαίτερη έναρξη, το «My Style Rocks» δείχνει ότι είναι έτοιμο να φέρει ακόμα περισσότερες ανατροπές στον κόσμο της μόδας.