Survivor – Ορφέας Γενκιανίδης: Κι όμως τον είχαμε δει στον ΣΚΑΪ πριν το reality επιβίωσης

Τι είχε δηλώσει για την προσωπική του ζωή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/orfeas_gen
Instagram/orfeas_gen

Ανάμεσα στους νέους παίκτες του Survivor βρίσκεται ο Ορφέας Γενκιανίδης. Ο νεαρός γυμναστής και content creator έχει ήδη 33 χιλιάδες followers, αριθμός που σίγουρα θα αυξηθεί μετά το ταξίδι του στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Ορφέας Γενκιανίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα μαζί με την μητέρα του και τον μεγαλύτερο αδερφό του. Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έχει κάνει πρωταθλητισμό στην κολύμβηση. Είναι γυμναστής, παράλληλα όμως ασχολείται και με το TikTok. Του αρέσει πολύ το τρέξιμο και τα Extreme Sports όπως το Kite και το Snowboard.

Δείτε επίσης: Survivor: Αυτοί είναι οι 18 παίκτες του νέου reality επιβίωσης - Μοντέλα, TikTokers και δύο εμφανίσεις που θα συζητηθούν

Έχει μάθει από τη μητέρα του πως δε γίνεται να κερδίζει μόνο αυτός, ενώ έρχεται στο Survivor για να το ζήσει και μέσα από τη συμμετοχή του να τον μάθει ο κόσμος, κάτι που θα τον βοηθήσει επαγγελματικά.

Σε ποιο παιχνίδι είχαμε δει τον Ορφέα Γενκιανίδη πριν το Survivor

Δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε στη μικρή οθόνη, ούτε καν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Πριν το Survivor ο Ορφέας Γενκιανίδης είχε δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» με τον Μάρκο Σεφερλή, όπου μάλλον δεν... εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του στην κουζίνα, ωστόσο φαίνεται να διασκέδασε αρκετά αυτή την εμπειρία.

Εκεί μάλιστα είχε μιλήσει για την προσωπική του ζωή, μετά από παρότρυνση του παρουσιαστή. Όταν είχε ερωτηθεί αν έχει κοπέλα, ο Ορφέας Γενκιανίδης είχε δηλώσει: «Θεωρώ ότι είμαι μικρός ακόμα και δεν θα το υποστήριζα. Μέχρι τα 24 μου δεν έχω κάνει σχέση, δεν θέλω, δεν τυχαίνει, δεν το επιδιώκω αυτή την περίοδο, δεν έχω βρει την κατάλληλη». Παραμένει άγνωστο αν έκανε πλάκα στον Μάρκο Σεφερλή ή αν δεν ήθελε να δώσει λεπτομέρειες, πάντως είναι σίγουρο ότι πολλές θα... προσφερθούν μετά το Survivor.