Παρασκευή Κερασιώτη - Survivor: Η Ρομά καταγωγή, οι δυσκολίες και ο σύντροφος που αποχαιρέτησε πριν φύγει

Έχασε τον πατέρα της και ταξιδεύει στον Άγιο Δομίνικο για τη μητέρα της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/paraskevi_kerasioti
Instagram/paraskevi_kerasioti

Η Παρασκευή Κερασιώτη, γνωστή από τη συμμετοχή της στο GNTM, βρίσκεται αυτές τις μέρες στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor. Μόνο με ροδοπέταλα δεν ήταν στρωμένη η ζωή για το νεαρό μοντέλο που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δύσκολη πορεία της ζωής της και τις κοινωνικές προκαταλήψεις που αντιμετώπισε εξαιτίας της Ρομά καταγωγής της.

Η απώλεια του πατέρα της ήταν ένα από τα πιο σκληρά χτυπήματα, καθώς και οι κακοποιητικές συμπεριφορές που βίωσε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ίδια έχει αναφερθεί δημόσια σε αυτά τα περιστατικά, τονίζοντας τη σημασία του να μιλάμε ανοιχτά για τις κακοποιήσεις.

Χαρακτηριστική ήταν η πρόσφατη δήλωσή της για έναν σχεδιαστή που την αντιμετώπισε υποτιμητικά: «Ένιωσα σαν σκουπίδι. Πρέπει να μιλάμε, ανεξαρτήτως ποιος είναι απέναντι. Εγώ δε θα πω όνομα, αλλά αν ξανασυμβεί, θα μιλήσω». Τώρα ταξιδεύει στο Survivor για τη μητέρα της και για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον.

Ο σύντροφος-στήριγμα της Παρασκευής Κερασιώτη

Πρόσφατα, η Παρασκευή Κερασιώτη εξομολογήθηκε ότι οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν ιδιαίτερα δύσκολοι για εκείνη. «Μετά την απώλεια του μπαμπά μου, πέρασα και περνάω δύσκολα ψυχολογικά και σωματικά. Όλοι έχουμε δυσκολίες, μην τις αφήνετε να σας κερδίζουν», τόνισε η πρώην παίκτρια του GNTM.

Παρά τις δυσκολίες, φαίνεται πως η Παρασκευή βρίσκει ξανά το χαμόγελο, κάτι που φανερώνει η τρυφερή σχέση που διατηρεί.

Μέσα από τα social media, η Παρασκευή Κερασιώτη αποκάλυψε πρόσφατα τον άνδρα που στέκεται δίπλα της, δημοσιεύοντας ένα συγκινητικό βίντεο μαζί του. Στο βίντεο αυτό, φαίνεται να κοιτάζει τρυφερά τον σύντροφό της, ενώ έγραψε πως: «Η αγάπη είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει. Να παλεύετε για την αγάπη». Μπορεί τότε να μην ήταν ξεκάθαρος ο λόγος που τον αποχαιρετούσε, πλέον ωστόσο φαίνεται πως ήταν η τελευταία συνάντησή τους, πριν το Survivor.

Σε μια νέα φάση με το Survivor

Η Παρασκευή, αφού αντιμετώπισε τις προκλήσεις λόγω της καταγωγής της και τις δυσκολίες του παρελθόντος, φαίνεται πως μπαίνει σε μια νέα φάση στη ζωής της. Παράλληλα με τις επαγγελματικές της εξελίξεις, όπως η επικείμενη συμμετοχή της στο Survivor, βρίσκει δύναμη και υποστήριξη στη νέα της σχέση, που της προσφέρει χαρά και σταθερότητα.

Ενώ μέχρι πρότινος επέλεγε να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η τελευταία της αποκάλυψη δείχνει πως είναι πλέον έτοιμη να μοιραστεί τις ευτυχισμένες στιγμές της. Μένει να δούμε αν οι δυσκολίες ανήκουν στο παρελθόν για την Παρασκευή του Survivor ή αν θα προκύψουν νέες προκλήσεις.