Survivor - Σε ποιο reality έχουμε ξαναδεί τον Παναγιώτη Τσακαλάκο: Αδερφικός φίλος με γνωστή ηθοποιό

Είχε βγει νικητής μάλιστα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor - Σε ποιο reality έχουμε ξαναδεί τον Παναγιώτη Τσακαλάκο: Αδερφικός φίλος με γνωστή ηθοποιό

Αίσθηση προκάλεσε η λίστα με τους 18 παίκτες του Survivor, με ένα όνομα που γνωρίζαμε από πριν. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναγιώτης Τσακαλάκος συστήνεται στο ευρύ κοινό, καθώς τον είχαμε δει σε ένα άλλο reality, που καμία σχέση δεν είχε με εκείνο που ξεκινάει στον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος φυσικά για το Greek Idol 2. O τραγουδιστής είχε συμμετέχει στο talent show που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά και μάλιστα είχε βγει νικητής. Δεν ήταν όλα ρόδινα, ωστόσο για τον Παναγιώτη Τσακαλάκο, που έκανε κι άλλες δουλειές πριν ασχοληθεί με τη μουσική. «Δούλευα ως σερβιτόρος σε μπαρ και παράλληλα ως μουσικός. Πάντα ήθελα όμως να σταματήσω όλα τα άλλα και να αφοσιωθώ στη μουσική», σημείωνε σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος είναι πατέρας ενός παιδιού

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο New Jersey, όταν τελείωσε τις σπουδές του στη Μουσική γύρισε στην Ελλάδα. Είναι Μουσικοσυνθέτης και Τραγουδιστής. Είναι παντρεμένος, έχει ένα γιο δυόμιση ετών και περιμένει σύντομα και το δεύτερο παιδί του.

Όταν γεννήθηκε ο γιος του αποσύρθηκε ως τραγουδιστής από γνωστά μαγαζιά της Αθήνας και εργάστηκε σε εταιρεία marketing για να αφιερωθεί στο μεγάλωμά του. «Θεωρώ απίστευτο το ότι θα γίνω πατέρας, ότι υπάρχει ένα μικρό… τσακαλάκι εκεί μέσα που μεγαλώνει. Θα είναι αγοράκι», είχε δηλώσει ο Παναγιώτης Τσακαλάκος για τον ερχομό του γιου του, ενώ είχε ανεβάσει φωτογραφία να τον κρατάει αγκαλιά μαζί με τη σύζυγό του, γράφοντας :«26 Μαρτίου 2022! Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μας! We will love this guy forever!».

Αδελφικός φίλος με τη Μυριέλλα Κουρεντή

Λίγοι γνωρίζουν από την άλλη πως ο ίδιος είναι φίλος μαζί με την Μυριέλλα Κουρεντή την οποία είδαμε στο Survivor 2022.

Η Μυριέλλα Κουρεντή αναμφίβολα είχε απασχολήσει με τη συμμετοχή της στο Survivor κυρίως για τη σχέση (ή όχι) με τον συνεργάτη της, Γιάννη Λυγνό. Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» είχε παραχωρήσει συνέντευξη ο Παναγιώτης Τσακαλάκος ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι σαν αδερφή μου. Επειδή έχει άποψη και είναι τόσο δυναμική, άνθρωποι που έχουν ανασφάλεια μπορεί να ενοχληθούν από αυτό.

«Η Μυριέλλα, συγκεκριμένα σε εμένα, δεν μου έχει πει ότι είναι σε σχέση με τον Τζον. Σίγουρα υπάρχει αγάπη σε ανθρώπινο επίπεδο και σεβασμός μεταξύ τους, αλλά αυτό που τους συνδέει κυρίως είναι η επαγγελματική τους σχέση», κατέληγε σχετικά με το θέμα ο Παναγιώτης Τσακαλάκος.