Power of love trailer 13/9: «Γελοίοι!» - Στη φόρα αλήθειες απόψε! Κλάματα και φωνές στο Gala

Δήμος και Κόρκας ξεφτιλίζουν τον Πελετιέ! Γιατί κλαίει η Γλυκερία;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love trailer 13/9: «Γελοίοι!» - Στη φόρα αλήθειες απόψε! Κλάματα και φωνές στο Gala

Πολύ άσχημη αύρα επικρατεί στο σπίτι της αγάπης, μήπως τώρα που πλησιάζει ο μεγάλος τελικός να του δώσουν άλλο όνομα; Γιατί μόνο αγάπη δεν νιώθουν οι παίκτες μέσα στο Power of love... Μετά το χάος που επικράτησε στο χθεσινό pre gala με τον τσακωμό του Γιώργου Κόρκα και της Σωτηρίας σήμερα φαίνεται πως έρχεται και round 2!

Το Gala απόψε πέρα από την αποχώρηση της βραδιάς - για την οποία σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποιος φεύγει, δείτε εδώ - θα περιλαμβάνει ένταση, πικρία και αποκαλύψεις!

Ο Γιώργος μετά την Σωτηρία θα περάσει στον σύντροφο αυτής, Νίκο Πελετιέ, με σύμμαχό του φυσικά τον Δήμο που θα τον κατηγορήσει πως ότι κάνουν σαν ζευγάρι στο παιχνίδι με την snobaria είναι καθαρά στημένο για τον κόσμο...

Φιλίες θα γκρεμιστούν, επίσης, απόψε. Η Έμιλυ θα ρίξει τα "καρφιά" της στην Γλυκερία κι εκείνη θα "σπάσει" στα δυο. Ο Αναστάσης, φυσικά, θα είναι στο πλευρό της. Γενικά, μακελειό το αποψινό επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε στις 00:00 αφού νωρίτερα, στις 21:00 θα παρακολουθήσουμε την πρεμιέρα του ανανεωμένου My Style Rocks!

Τι θα δούμε απόψε στο Power of love