Tempting Fortune: 5 λόγοι που μπορεί να μην πετύχει το νέο "παιχνίδι των πειρασμών" του ΣΚΑΙ

Πόσες μέρες του δίνετε να πιάσει μονοψήφια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Tempting Fortune: 5 λόγοι που μπορεί να μην πετύχει το νέο

Την Τρίτη στις 21:00 το βράδυ κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι του ΣΚΑΙ «Tempting Fortune» με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και ίσως να είναι και η μοναδική που θα δει κάποια νούμερα τηλεθέασης. Κι αυτό λόγω έλλειψης ανταγωνισμού, διότι κατά τα λοιπά, είμαστε 99% σίγουροι πως δεν θα έχει την απήχηση που περιμένει ο σταθμός και τα μονοψήφια θα κάνουν πάρτι από νωρίς...

5 λόγοι που το Tempting Fortune θα μπει στην... μαύρη λίστα!

1.Ο προγραμματισμός μετάδοσης του ριάλιτι είναι εντελώς λάθος, καθώς βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα δυνατά χαρτιά της μυθοπλασίας των καναλιών και μάλιστα σειρών που θα τις χαρακτηρίζαμε υπερπαραγωγές.

2. Ο ίδιος ο ηθοποιός. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ηθοποιός και όχι παρουσιαστής και δεν καταλαβαίνουμε γιατί καιρό τώρα προσπαθούν να τον επιβάλλουν με νέα ιδιότητα. Ακόμα και στο τρέιλερ του ριάλιτι για τις δηλώσεις συμμετοχής ήταν σαν να έλεγε ποίημα στην 28η Οκτωβρίου...Είναι ολοφάνερο πως λόγω επαγγέλματος δεν έχει μάθει να λειτουργεί εκτός κειμένου.

3. Οι τηλεθεατές ήδη έχουν αποδείξει (αν δούμε και τα περσινά νούμερα) ότι είναι κουρασμένοι από τα ριάλιτι επιβίωσης. Σκεφτείτε τώρα που στο καπάκι από το Temting Fortune έρχεται πάλι το Survivor, (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα) που το προηγούμενο ολοκληρώθηκε μόλις 3μήνες πριν. Δηλαδή, θα υπάρχουν δυο ομοειδή προγράμματα σε διάρκεια Μπεν Χουρ που θα αρχίζουν στις 21:00 το βράδυ και θα τελειώνουν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, χωρίς ανάσα. Ε! δεν αντέχεται αν μας ρωτάτε.

4. Επίσης το «υλικό» είναι φτωχό. Οι 12 παίκτες είναι παγκοσμίως άγνωστοι και όχι μόνο (δείτε εδώ τις φωτογραφίες και το βιογραφικό τους). Έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή που ακόμα και οι άγνωστοι παίκτες είχαν κάτι να πουν κι αυτό γιατί πλέον τίποτα δεν είναι αληθινό και αυθόρμητο. Οι παίκτες είναι …πονηρεμένοι. Ξέρουν πώς να στηθούν, γνωρίζουν εκ των προτέρων τι θα πουν, πως θα δημιουργήσουν ίντριγκες, τσακωμούς και ερωτικές καταστάσεις. Άρα προβλέψιμοι.

5. Σκεφτείτε ότι η τηλεθέαση του προηγούμενου Survivor είχε φτάσει ακόμα και σε μονοψήφια. Τι έχει αλλάξει; Πόσο περιμένουν να συγκινήσει τους τηλεθεατές ένα παρόμοιο πρόγραμμα; Είναι σαν να άλλαξε ο Μανωλιός και να έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Κι αν στηρίζονται στον παρουσιαστή για νούμερα. Πρόκοψαν. Διότι αν δούμε και τα νούμερα που έκανε στο «Fishy» που παρουσίαζε στο Mega δεν έπιασε ποτέ, ούτε καν την βάση. Και να φανταστείτε ότι ήταν δική του παραγωγή, ό,τι ήθελε έλεγε και ό,τι ήθελε έκανε.