Power of Love: Τα φιλιά και οι αγκαλιές της Γλυκερίας με τον Αναστάση στη Μύκονο - Το ρομαντικό ταξίδι με την Σωτηρία και τον Πελετιέ

Τα γυρίσματα έχουν τελειώσει εδώ και καιρό αλλά ο έρωτάς τους καλά κρατεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of Love: Τα φιλιά και οι αγκαλιές της Γλυκερίας με τον Αναστάση στη Μύκονο - Το ρομαντικό ταξίδι με την Σωτηρία και τον Πελετιέ

Το Power of Love συνεχίζεται κανονικά και απόψε, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο στο οποίο ο Κόρκας ταπεινώνει την Σωτηρία (δείτε εδώ το βίντεο), ωστόσο στην πραγματικότητα τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί και μένει να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός.

Εφόσον, λοιπόν, οι παίκτες βρίσκονται εκτός και έχουν φύγει από την Κωνσταντινούπολη όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους. Κάποιοι από αυτούς παραμένουν ζευγάρια, παρά τις αμφιβολίες που μπορεί να είχε το κοινό.

Η Γλυκερία και ο Αναστάσης είναι ένα από αυτά τα ζευγάρια. Κι όμως, οι δυο τους δεν είναι απλά ερωτευμένοι και έχουν δημιουργήσει μία νέα καθημερινότητα μαζί, αλλά αποφάσισαν να κάνουν και την υπόσχεσή τους πραγματικότητα, πηγαίνοντας εκείνο το ταξίδι που έλεγαν στη Μύκονο.

Οι διακοπές της Γλυκερίας με τον Αναστάση από το Power of Love στη Μύκονο

Δημοσιεύουν, μάλιστα, διάφορα βίντεο από το νησί των ανέμων, καθώς η πρώτη είναι Tik Toker και δεν θα μπορούσε να αφήσει τους ακόλουθούς της χωρίς να τους ενημερώνει για το πώς περνά τις μέρες της με τον σύντροφό της. Πιο ενεργός, ωστόσο, έχει γίνει και ο καλός της. Στο κοινό προφίλ που έχουν φτιάξει ανέβασαν και ένα βίντεο με τον χορό τους, τις αγκαλιές και τα φιλιά τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί τους βρίσκονται και η Σωτηρία μαζί με τον Νίκο Πελετιέ, οι οποίοι παραμένουν μαζί! Είχαν αναφέρει όσο βρίσκονταν στο ριάλιτι αγάπης πως θα έκαναν άλλωστε αυτό το ταξίδι όλοι μαζί όταν θα τελείωνε πια.

Δείτε επίσης: «Έχει τύχει πάνω σε συνουσία να αεριστώ» - Η επική αντίδραση του Πελετιέ στην αποκάλυψη της Σωτηρίας