Tempting Fortune – Αυτές είναι οι 6 γυναίκες του reality: Μία μπαίνει για την τυφλή κόρη της και άλλη για τη... δράση

Ποια είχε σχέση με πρώην παίκτη reality

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Tempting Fortune – Αυτές είναι οι 6 γυναίκες του reality: Μία μπαίνει για την τυφλή κόρη της και άλλη για τη... δράση

Αυτά είναι τα κορίτσια των... πειρασμών. Χθες γνωρίσαμε τους 6 άντρες του Tempting Fortune και σήμερα είναι η σειρά των 6 γυναικών να αποκαλύψουν για ποιο λόγο συμμετέχουν στο νέο reality του ΣΚΑΪ με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, που ετοιμάζεται για πρεμιέρα την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου.

Λίγο πριν φύγουν για το Tempting Fortune, οι 6 γυναίκες μίλησαν στην κάμερα του Summer's Cool και αναφέρθηκαν στους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτό το βήμα. Όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας, μία εξ αυτών είχε σχέση με διάσημο πρώην παίκτη reality.

Τι δήλωσαν στην κάμερα τα κορίτσια του Tempting Fortune

Η πρώτη παίκτρια του Tempting Fortune, απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας και γυμνάστρια με ειδικότητα ως δασκάλα χιονοδρομίας δήλωσε πως: «Το δέλεαρ είναι η τουαλέτα και το μπάνιο»

Από την Κύπρο, 42 ετών και αθλήτρια είναι η δεύτερη παίκτρια του Tempting Fortune: «Με ιντρίγκαρε το format του παιχνιδιού, είναι κάτι που ήδη κάνω. Τρώω πολύ, θα μου άρεσε ένα λαχταριστό ντόνατ. Το ότι θα μπω στο παιχνίδι το ξέρουν οι γονείς μου, τα αδέρφια μου και 2-3 φίλοι. Όλοι χάρηκαν, εκτός από τη μαμά που πάντα ανησυχεί»

Σειρά μετά είχε η Ειρήνη Καζάκη, την οποία είχαμε γνωρίσει από την παρουσία της στο My Style Rocks. «Δεν είχα κάτι να κάνω τον Σεπτέμβριο, και γιατί όχι λίγες παραπάνω διακοπές. Σίγουρα θα με βοηθήσει η εμπειρία μου από το My Style Rocks, μετά από αυτό δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να βάφομαι και να φτιάχνω τα μαλλιά μου. Πώς θα είμαι ντυμένη, σαν ορειβάτισσα;», σημείωσε με χιούμορ πριν αναχωρήσει για το Tempting Fortune

Η τρίτη παίκτρια του Tempting Fortune είναι γυμνάστρια και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ: «Είμαι αθεράπευτα ερωτευμένη με το άγνωστο και τη δράση, οπότε θέλω να το ζήσω».

Η Σπυριδούλα Γιαννιώτη, 53 ετών, είναι μαμά δύο παιδιών και ασχολείται με το personal training. «Μ' αρέσει η δράση και η περιπέτεια, είμαι ανήσυχος άνθρωπος. Ο βασικός στόχος είναι η κόρη μου, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, έχει ολική τύφλωση και θέλω να της εξασφαλίσω ένα καλύτερο μέλλον. Δέλεαρ είναι η επικοινωνία, εκεί θα λυγίσω. Με φοβίζουν οι άνθρωποι. Επειδή είμαι ξεροκέφαλη, ξέρουν πως ό,τι θα βάλω στο μυαλό μου θα το πραγματοποιήσω. Είναι φουλ υποστηρικτικοί οι δικοί μου», δήλωσε με τη σειρά της πριν αναχωρήσει για το Tempting Fortune.

Τέλος, η 24χρονη Ιωάννα με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη ασχολείται με το χορό και έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός. «Μόλις είδα το τρέιλερ του Tempting Fortune, είπα “Αυτό είναι για μένα”. Ο πειρασμός που δεν μπορώ να αντισταθώ είναι η επικοινωνία με τους γονείς μου. Το μεγαλύτερό μου πλεονέκτημα είναι η δυναμικότητά μου. Με φοβίζει το πώς τόσοι χαρακτήρες θα μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Η μητέρα μου γελούσε στην αρχή, αλλά με υποστήριξε», τόνισε στην κάμερα του ΣΚΑΪ