Power of love trailer 12/9: «Μόκο και πήγαινε στον άντρα σου» - Ο Κόρκας ταπεινώνει την Σωτηρία

«Είσαι άντρας γ κατηγορίας»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love trailer 12/9: «Μόκο και πήγαινε στον άντρα σου» - Ο Κόρκας ταπεινώνει την Σωτηρία

Επεισόδιο Power of love με Pre Gala απόψε και στο σπίτι της αγάπης επικρατεί ένταση... Οι σχέσεις των παικτών μετά από τόσο καιρό στο ριάλιτι δοκιμάζονται πλέον με κάθε τρόπο και τα όρια δεν είναι σίγουρα τα ίδια από την πρώτη μέρα έως και σήμερα.

Ο Γιώργος Κόρκα λοιπόν, ένας άνθρωπος με φουλ χιούμορ που το παρελθόν έχει δείξει ότι του αρέσει να πειράζει τον κόσμο, φαίνεται πως δεν δέχεται να τον πειράζουν αφού μετά από μια ψιλοπλάκα - μάλλον- της Σωτηρίας θα έρθει σε μια ένταση μαζί της και για πρώτη φορά ίσως θα τον δούμε τόσο σοβαρό. Πιο συγκεκριμένα η Σωτηρία θα τον χαρακτηρίσει ως άντρα γ' κατηγορίας κάτι που θα τον βγάλει εκτός εαυτού.

Από εκεί και πέρα στο κάδρο θα μπει και ο Δημήτρης με την Μαρίνα που θα λύσουν τα προβλήματά τους μπροστά στους συμπαίκτες τους και στην Κατερίνα Καραβάτου.

Απόψε, επίσης, θα ψηφιστούν δυο παίκτες ως αγαπημένοι και ένας υποψήφιος προς αποχώρηση. Το Youweekly.gr που βρίσκεται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά, βέβαια, σας έχει αποκαλύψει ήδη ποιος φεύγει αυτή την εβδομάδα και είναι άντρας (δείτε εδώ το όνομά του)!

Τι θα δούμε απόψε στο Power of love