Survivor - αποκλειστικό: Εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο πριν την πρεμιέρα - Έφυγαν δυο παίκτες

Τι έχει συμβεί και δεν θα το δείξουν ποτέ οι κάμερες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor - αποκλειστικό: Εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο πριν την πρεμιέρα - Έφυγαν δυο παίκτες

Το Survivor είναι το παιχνίδι της ανατροπής και φέτος με τα όσα έχουν ακουστεί ο ΣΚΑΙ μας έχει βάλει σε μια διαδικασία να περιμένουμε να δούμε τρομερές εκπλήξεις κι όχι αδίκως αφού όπως μαθαίνουμε έχουν ξεκινήσει ήδη τα όργανα στον Άγιο Δομίνικο αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Οι παίκτες βρίσκονται στο εξωτικό νησί εδώ και λίγες ημέρες και παρά το γεγονός πως δεν μπόρεσαν να ξεκινήσουν απευθείας τα γυρίσματα (δείτε εδώ τι έγινε και καθυστέρησαν) οι κάμερες πλέον γράφουν! Η πρώτη ανατροπή, λοιπόν, για φέτος είναι πως στην αρχή γνωρίζαμε ότι οι παίκτες στο σύνολο θα είναι 21, μετά μάθαμε πως τελικά μια από τις κοπέλες που βρίσκεται εκεί δεν θα συμμετέχει στην πρεμιέρα αλλά θα μπει πιο μετά (δείτε εδώ για ποια πρόκειται) και τώρα - αφού επιβεβαιώθηκε ότι τελικά οι παίκτες της πρεμιέρας θα είναι 18 - ήρθαν στα αυτιά μας πληροφορίες που θέλουν άλλα δυο άτομα να έχουν ήδη αποχωρήσει!

Τι συμβαίνει στα γυρίσματα του Survivor

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λοιπόν, που τονίζουμε δεν έχουμε επιβεβαιώσει ακόμα αν ισχύουν 100%, δυο παίκτες, ένας άντρας και μια γυναίκα, ενώ είχαν ταξιδέψει με τους υπόλοιπους στον Άγιο Δομίνικο, έφτασαν ουσιαστικά στην πηγή και νερό δεν ήπιαν, μετά από απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί φυσικά! Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που συμβαίνει αυτό αφού και την προηγούμενη χρονιά υπήρξαν άτομα που ταξίδεψαν στο νησί αλλά τελικά - για άγνωστους μέχρι σήμερα λόγους - δεν τους είδαμε ποτέ on camera!

Αν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα επιστρέψουμε, γνωρίζετε άλλωστε πως το Youweekly.gr μαθαίνει πρώτο, κάθε χρόνο, όλα τα παρασκήνια και τα spoils από το νησί!

Να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα είναι τόσο ανατρεπτικό φέτος που ενδέχεται από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να έχουμε μια αποχώρηση on camera. Κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 16/9 στις 22:15!