Survivor αποκλειστικό: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής με παίκτρια που βρίσκεται ήδη στο νησί - Τι συμβαίνει

Ουπς...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@survivorgreece
Instagram/@survivorgreece

Το Survivor, όπως σας αποκαλύψαμε εχθές μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας εδώ στο Youweekly.gr επιστρέφει τελικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Δευτέρα 16/9 (δείτε εδώ τι μέρες και τι ώρες θα προβάλλεται) άκρως ανανεωμένο! Μπορεί οι παίκτες να τα βρήκαν λίγο σκούρα με την άφιξή τους στο νησί (δείτε εδώ τι συνέβη την πρώτη κιόλας ημέρα στον Άγιο Δομίνικο) και κάπως να καθυστέρησαν τα γυρίσματα, αλλά τελικά όλα έχουν δρομολογηθεί και πλέον μετράμε αντίστροφα!

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, γιατί ξέρετε πολύ καλά όποιοι μας διαβάζετε χρόνια τώρα πως για το Survivor μαθαίνουμε τα πάντα πρώτοι, από παρασκήνια μέχρι spoils, οι παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι αρχικά θα είναι 21 (δείτε εδώ τα πρόσωπά τους) ενώ στο σύνολο ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο 28...

Αυτό σημαίνει πως κάποιοι θα παραμείνουν στο ξενοδοχείο που τους φιλοξενεί κάθε χρόνο και θα μπουν αργότερα στο ριάλιτι επιβίωσης. Μια από αυτές τις παίκτες, λοιπόν, είναι και η Μαίρη Πετεινάρη, η μία από τις δυο δίδυμες που θα μπουν στο παιχνίδι.

Survivor Βίκυ και Μαίρη Πετεινάρη
Βίκυ και Μαίρη Πετεινάρη

Η Μαίρη και η Βίκυ, έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην showbiz μέσα από τα Καλλιστεία Σταρ Ελληνική Ομορφιά, τα οποία διοργανώνει ο Νίκος Μπάμπαλης κάθε χρόνο. Συγκεκριμένα οι αδελφές Πετεινάρη ξεχώρισαν στα Καλλιστεία Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2024, που διεξήχθηκαν πριν μερικούς μήνες στο Bolivar, που είχε και φέτος τη σφραγίδα του αεικίνητου Νίκου Μπάμπαλη.

Μάλιστα και οι δύο αδελφές κατάφεραν να εξασφαλίσουν κάποιον τίτλο. Συγκεκριμένα η Βίκυ Πετεινάρη αναδείχθηκε Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2024 και η αδελφή της Μαρία Πετεινάρη αναδείχθηκε Σταρ TopModel.gr Ελληνικά Καλλιστεία... Τα δύο κορίτσια έχουν καταγωγή από την Καλαμάτα, μια πόλη που όπως φαίνεται δεν βγάζει μόνο ωραίο λάδι αλλά και πανέμορφα κορίτσια.

Η Βίκυ Πετεινάρη ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ η αδελφή της Μαρία ξεκίνησε κι εκείνη τα πρώτα της βήματα, μέσα από τα Καλλιστεία του Νίκου Μπάμπαλη, όπου ξεχώρισε με τον τίτλο Miss top model.gr, ενώ είναι και βολεϊμπολίστρια.

Εκτός Survivor για τώρα η Μαίρη

Survivor Μαίρη Πετεινάρη
Μαίρη Πετεινάρη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, λοιπόν, η Μαίρη Πετεινάρη δεν θα βρίσκεται στην πρεμιέρα του παιχνιδιού. Στο παιχνίδι για αρχή θα δούμε την αδερφή της Βίκυ ενώ στην συνέχεια θα προστεθεί κι εκείνη... Οι δυο δίδυμες έχουν δώσει τα χέρια κι έχουν υπογράψει με την παραγωγή αλλά στο πλάνο της τελευταίας στιγμής συμφωνήθηκε η μια από τις δυο να μείνει εκτός...

Είναι ή δεν είναι τέλος πάντων το παιχνίδι της ανατροπής;