Survivor αποκλειστικό: Δεν ξεκίνησε καλά - Τι συνέβη όταν έφτασαν οι παίκτες στο νησί

Τα πάνω κάτω από τα πρώτα κιόλας λεπτά στον Άγιο Δομίνικο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor αποκλειστικό: Δεν ξεκίνησε καλά - Τι συνέβη όταν έφτασαν οι παίκτες στο νησί

Όπως σας αποκαλύψαμε πριν από λίγες ημέρες στο Youweekly.gr οι παίκτες που θα συμμετέχουν φέτος στο Survivor (δείτε εδώ τα πρόσωπα όλων) ταξίδεψαν στο Σαββατοκύριακο για το εξωτικό νησί όπου για τρεις μήνες περίπου θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν κάτω από άθλιες και πολύ δύσκολες συνθήκες.

Φέτος το Survivor θα είναι όντως ένα παιχνίδι επιβίωσης, με πολύ δύσκολους και σκληρούς κανόνες που μόνο οι δυνατοί θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν γι' αυτό άλλωστε θα είναι μόνο για τρεις μήνες. Οι δυσκολίες που πρόσθεσαν οι ιθύνοντες της παραγωγής δεν επιτρέπουν την παραμονή των παικτών παραπάνω από τρεις μήνες στο νησί.

Για να μην μακρηγορώ, ωστόσο, όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Youweekly.gr θα σας ενημερώνει για spoil και παρασκήνια που θα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο και ακόμα δεν ξεκινήσαμε, μας ήρθε το πρώτο!

Δύσκολες συνθήκες για τους Survivors!

Survivor ΣΚΑΙ παίκτες

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες με το που πάτησαν οι παίκτες το πόδι τους στο νησί ήρθαν αντιμέτωποι με ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία δυσκόλεψαν και καθυστέρησαν κάπως τα γυρίσματα του παιχνιδιού! Γι' αυτό άλλωστε και δεν έχει βγει ακόμα ανακοίνωση για την πρεμιέρα του ριάλιτι. Στο τραπέζι έχει πέσει η Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου - είθισται άλλωστε το ριάλιτι να κάνει πρεμιέρα Κυριακές - αλλά δεν αποκλείεται το πρώτο επεισόδιο τελικά να το δούμε να προβάλλεται μια μέρα μετά, την Δευτέρα 16/9, γιατί ο χρόνος είναι χρήμα και μέσα σε ένα 24ωρο η παραγωγή μπορεί να είναι ένα επεισόδιο μπροστά...

Για να δούμε...