Power of Love: «Η Σωτηρία τον πρώτο καιρό μας έλεγε...» - Η Παυλίδου "έσπασε" τη σιωπή της για τον Πελετιέ, την Δεμίρογλου & τον Κόρκα

Το μήνυμα που της έστειλε η Ανδριάνα μετά τις δηλώσεις που έκανε εναντίον της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of Love: «Η Σωτηρία τον πρώτο καιρό μας έλεγε...» - Η Παυλίδου

Το βράδυ της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου στο Power of Love πραγματοποιήθηκε άλλη μία ψηφοφορία αποχώρησης και έτσι η Νίκη Παυλίδου, μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του ριάλιτι αγάπης, αποχώρησε οριστικά (δείτε εδώ τα highlights του επεισοδίου). Το μεσημέρι της Παρασκευής 6/9, λοιπόν, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, για να μιλήσει για όλα όσα έζησε στο παιχνίδι και να αποκαλύψει όλα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες.

Οι πρώτες δηλώσεις της Νίκης Παυλίδου μετά την αποχώρηση από το Power of Love

«Σίγουρα δεν με προστάτευσα και τους βοήθησα να το κάνουν όλο αυτό, αλλά θεωρώ ότι τους βοήθησε πολύ και ο κόσμος απέξω. Δεν ήταν καθαρά η άποψη των συμπαικτών μου αυτή που είχαν, ειδικά προς το τέλος. Έχω έναν δυναμικό χαρακτήρα, μου αρέσει να μιλάω πολύ, να παίρνω θέση σε όλα τα ζητήματα, οπότε αυτό με φέρνει και συνήθως μπροστά», είπε αρχικά για το γεγονός πως οι συμπαίκτες της είχαν εναντιωθεί προς το πρόσωπό της.

Και σημείωσε για τα αρνητικά σχόλιο που δέχεται στα social media: «Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε όλο αυτό. Θεωρώ ότι ο κόσμος φανατίστηκε πάρα πολύ από την αρχή και βιάστηκε να βγάλει συμπεράσματα, απέκτησαν από τις πρώτες μέρες μία πολύ ισχυρή γνώμη για τον κάθε παίκτη, οπότε αυτό θεωρώ ότι ήταν...».

«Δεν μπήκα διαβασμένη, δεν παρακολουθώ πολύ τηλεόραση και δεν έχω δει άλλα ριάλιτι, ώστε να έχω εμπειρία σε αυτό, οπότε εγώ μπήκα σαν να είμαι στο σπίτι μου, σαν να μιλάω με τις φίλες μου», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στον Νίκο Πελετιέ και την Σωτηρία, δήλωσε: «Για τον Νίκο έχω αλλάξει γνώμη κατά κάποιο τρόπο. Τον έχω καταλάβει περισσότερο και τον έχω απομυθοποιήσει. Δηλαδή, πλέον, δεν τον παίρνω στα σοβαρά. Πιστεύω ότι είναι ρόλος. Σίγουρα κάτι υπάρχει με την Σωτηρία. Τώρα, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Κακός δεν είναι σε καμία περίπτωση. Ούτε θεωρώ ότι κάνει κάτι με μένος, δεν έχει αρνητικά συναισθήματα, απλώς θεωρώ ότι έχει έρθει στο παιχνίδι για να "πουλήσει" κάτι, μία περσόνα.

Δεν το έκανα ποτέ εσκεμμένα το να πιάσω την Σωτηρία και να της μιλήσω για τον Νίκο. Κάναμε συζητήσεις οι κοπέλες μεταξύ μας, μας έλεγε και η Σωτηρία τον πρώτο καιρό ότι "δεν ξέρω, φοβάμαι, δεν μου αρέσουν οι απόψεις του", δηλαδή δεν είναι ότι λέγαμε κάτι διαφορετικό. Η ίδια η Σωτηρία έλεγε ότι "κάτι μου βγάζει, αλλά δεν θέλω τις απόψεις του, εγώ θα είμαι μαζί του αν αλλάξει απόψεις". Νιώθω ότι έχει μπει στα διαδικασία να τον αλλάξει. Πολλές κοπέλες νομίζουν ότι μπορούν να αλλάξουν τον άλλο, κάποιες τις εξιτάρει και αυτό τους δίνει μία ικανοποίηση.

Βέβαια, δεν έχει αλλάξει, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον. Πιστεύω ότι είναι ψευτικό αυτό που βλέπετε πως έχει αλλάξει. Πιστεύω ότι με το που βγει από το παιχνίδι θα συνεχίσει τα ίδια βίντεο, με τον ίδιο τρόπο, απλά θεωρώ ότι ο κόσμος τον έχει καταλάβει και δεν τον παίρνει όσο σοβαρά τον έπαιρνε».

Για την δήλωση που έκανε η Ανδριάνα αφού έφυγε, είπε: «Έλαβα μήνυμα από την Ανδριάνα χθες το βράδυ, που ζήτησε συγγνώμη για τη συγκεκριμένη έκφραση και μου είπε κιόλας ότι σε περίπτωση που το έχουν δει οι γονείς μου ζητάει συγγνώμη γιατί εκφράστηκε πολύ αυθόρμητα, το οποίο το εκτίμησα πάρα πολύ. Αλλά από την άλλη συμφωνώ και με την Κατερίνα Καραβάτου ότι ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει είτε χαλαρός είτε εν βρασμώ».

Και κατέληξε για την σχέση της με τον Γιώργο Κόρκα: «Έχουμε μία πάρα πολύ περίεργη σχέση με τον Γιώργο. Σίγουρα θα κρατήσουμε επαφές, αλλά δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά. Είναι τυπάρα, περνάω τέλεια μαζί του, αλλά δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά».

Δείτε επίσης το Power of love trailer 6/9: «Θα χωρίσουμε!» - Ο Δήμος αδειάζει την Ανδριάνα! Η νέα παίκτρια που μπαίνει στο παιχνίδι