Survivor: Αναχώρησαν οι παίκτες και ο Γιώργος Λιανός - «Θα φέρει τα πάνω-κάτω ένα στοιχείο φέτος»

Τι δήλωσε ο παρουσιαστής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Το Survivor ξεκινάει, με τους παίκτες και τον Γιώργο Λιανό να αναχωρούν σήμερα (6/9) από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Δείτε εδώ πόσα χρήματα παίρνει

Τον παρουσιαστή συνάντησε η κάμερα του Summer's Cool, και εκείνος αποκάλυψε όλες τις αλλαγές που θα δούμε στο φετινό Survivor και μία εξέλιξη που θα φέρει μεγάλες ανατροπές.

«Αυτή τη φορά φεύγουμε από νωρίς για ένα διαφορετικό Survivor. Κρατάμε χαμηλά την μπάλα γιατί είναι κάτι καινούριο για όλους μας. Μου αρέσει ότι είναι καινούριο και για τους παίκτες, δεν θα έρθουν “δασκαλεμένοι”, ούτε θα μπορούν να μάθουν κάποια πληροφορία απ' έξω», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Οι αλλαγές στο φετινό Survivor σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό

«Ανοίγουμε το casting για όλους τους σωματότυπους και τις ηλικίες. Θα πρέπει να αντεπεξέλθουν σε διαφορετικές συνθήκες επιβίωσης, έχει πολύ ενδιαφέρον για εμένα να δούμε πώς θα τα καταφέρουν, γιατί είναι μία εποχή στον Άγιο Δομίνικο που έχει αρκετές ανατροπές. Κανά δύο τυφώνες πέρασαν ξυστά από το νησί», σημείωσε ο παρουσιαστής του Survivor.

Όσον αφορά το πόσο θα μοιάζει το φετινό Survivor με τα προηγούμενα, τόνισε πως: «Δεν θα έχει τα ίδια χρώματα. Το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του, πάμε να κάνουμε το παλιό αμερικάνικο φορμάτ, σε μία σύγχρονη μορφή, με πολλά νέα στοιχεία, δεν θα δούμε τους κλασικούς αγώνες που είχαμε συνηθίσει, όλα παίζουν. Θα μπορεί εύκολα φέτος ο “Γολιάθ” να την πατήσει από τον “Δαυίδ”».

«Τα κρυφά μαχαιρώματα παραμονεύουν στη γωνία. Το Survivor θα στηριχτεί στη δημιουργία της πλειοψηφίας. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν οι παίκτες και μάθουν να λειτουργούν διπλωματικά και... ύπουλα, θα μπορέσουν να επιβιώσουν. Τα έπαθλα δεν θα είναι μεγάλα, θα χρειαστεί να στύψεις το μυαλό σου, όχι μόνο να παιδέψεις το κορμί σου για να επιβιώσεις», συμπλήρωσε.

Ο Γιώργος Λιανός προχώρησε και σε μία αποκάλυψη: «Υπάρχει ένα στοιχείο που θα φέρει τα πάνω-κάτω. Πράγματα που στα παλιά Survivor θεωρούσαμε δεδομένα, φέτος δεν είναι», και κατέληξε όσον αφορά τη διάρκεια του παιχνιδιού: «Ο καιρός δεν μας επιτρέπει να “ανοίξουμε” το Survivor, ούτε οι δυνάμεις των ανθρώπων στην επιβίωσε τέτοιες κλιματικές συνθήκες. Υπάρχει μία πιθανή ημερομηνία για τον τελικό, αλλά αυτά αλλάζουν. Θεωρώ σίγουρα ότι θα κάνουμε Χριστούγεννα εκεί, Πρωτοχρονιά δεν ξέρω...»