Survivor: Πόσα χρήματα παίρνει ο Γιώργος Λιανός; - Αυτή είναι η αμοιβή του

Δεν βλέπει την οικογένεια του για μεγάλο διάστημα αλλά τουλάχιστον πληρώνεται καλά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
giorgoslianoss/Instagram
giorgoslianoss/Instagram

Ο Γιώργος Λιανός αναχώρησε σήμερα Παρασκευή 6/8 το πρωί από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για τον Άγιο Δομίνικο (δείτε φωτογραφίες) με τους παίκτες του Survivor. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες και να γίνει η πρεμιέρα του ριάλιτι.

Φέτος το παιχνίδι δεν θα μοιάζει τόσο με τους προηγούμενους κύκλους, αλλά με τους πρώτους. Δηλαδή με το παλιό καλό Survivor που συζητήθηκε για το αγωνιστικό κομμάτι και όχι με το ριάλιτι και τις ίντριγκες ανάμεσα στους παίκτες.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο φετινός κύκλος θα είναι μικρότερος από 6 μήνες που έχουμε συνηθίσει, ενώ και οι οι συνθήκες θα είναι πιο δύσκολες για τους παίκτες. Άκουσαν τους τηλεθεατές και αποφάσισαν να κάνουν πράξη τα αιτήματα τους με ένα από αυτά να είναι η βάση στη μέθοδο της επιβίωσης. Όσον αφορά τους παίκτες, θα δούμε πρόσωπα που δεν έχουμε ξαναδεί, καθώς παλιοί παίκτες δεν θα μπουν ξανά στο παιχνίδι. Όριο ηλικίας δεν θα υπάρχει.

Σύμφωνα με την Reallife μάλιστα τα νέα επεισόδια του Survivor θα είναι δίωρα. Θα ξεκινούν στις 21:00 και θα τελειώνουν στις 23:00. Στη συνέχεια θα ακολουθεί το Tempting Treasure με παρουσιαστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Δείτε επίσης: Αυτοί είναι οι 21 παίκτες του Survivor - Δείτε τα πρόσωπά τους για πρώτη φορά!

Αυτή είναι οι αμοιβή του Γιώργου Λιανού

Survivor Γιώργος Λιανός
giorgoslianoss/Instagram

Όσον αφορά το χρηματικό κομμάτι του Γιώργου Λιανού, σύμφωνα με τα δεδομένα σε κάθε κύκλο, έχει συμβόλαιο για 1.000 ευρώ ανά επεισόδιο, δηλαδή πληρώνεται μηνιαίως με περίπου 20.000 ευρώ.

Πέρσι στο σύνολο έλαβε γύρω στις 120.000 ευρώ, ωστόσο, όπως καταλαβαίνετε από την στιγμή που φέτος η διάρκεια του παιχνιδιού μειώνεται, σε σύνολο θα λάβει πολλά λιγότερα.