Survivor έκτακτο: Οι τρεις παίκτες που κόπηκαν λίγο πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο

Σήμερα πέταξαν για το εξωτικό νησί

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor έκτακτο: Οι τρεις παίκτες που κόπηκαν λίγο πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο

Ο φετινός κύκλος του Survivor βρίσκεται προ των πυλών. Για πρώτη φορά στα χρονικά η πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ θα γίνει τόσο νωρίς, με την πιο πιθανή ημερομηνία τις 15 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή. Ωστόσο θα πω πως, όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Γνωρίζουμε πως σήμερα το πρωί, Παρασκευή 6/9, ο παρουσιαστής του project, Γιώργος Λιανός, και οι παίκτες αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο αλλά αυτό που γνωρίζουμε, επίσης, είναι πως ούτε trailer έχει γυριστεί ακόμα, ούτε μπήκαν στο αεροπλάνο τελικά όλοι οι παίκτες που είχαν υπογράψει συμβόλαιο.

Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο έχει συμβεί και στο παρελθόν. Δεν είναι λίγες οι χρονιές που παίκτες που είχαν υπογράψει για να μπουν τελικά δεν μπήκαν ποτέ. Έχει τύχει ακόμα και παίκτης που έχει φτάσει στον Άγιο Δομίνικο τελικά να μην συμμετέχει στο ριάλιτι. Δεν το λένε τυχαία το παιχνίδι της ανατροπής.

Ένα τέτοιο φαινόμενο, λοιπόν, παρουσιάστηκε κι αυτή την σεζόν. Το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει ήδη τα ονόματα και τα πρόσωπα των 21 παικτών που είναι να μπουν (δείτε τα εδώ), αλλά τελευταία στιγμή μάθαμε πως 3 από αυτά δεν πήραν τελικά το χρυσό εισιτήριο! Ο λόγος; Ακόμα παραμένει άγνωστος.

Οι τρεις που τελικά δεν μπαίνουν Survivor

O σεφ, Δημήτρης Φασουλιώτης, η αδερφή του πρώην μοντέλου GNTM, Μαρία Κερασιώτη αλλά και η Λήδα Μυλωνά τελικά δεν θα συμμετέχουν στο παιχνίδι! Την πληροφορία αυτή την μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη βέβαια. Μπορεί τελικά να ανατραπεί πάλι το σενάριο... Ποιος ξέρει!

Μαρία Κερασιώτη
Μαρία Κερασιώτη

Να θυμάστε, ωστόσο, πως όπως κάθε άλλη χρονιά έτσι και φέτος το Youweekly.gr θα είναι εδώ καθημερινά με spoil, αποκαλύψεις και πολλά παρασκήνια από τον αγαπημένο Άγιο Δομίνικο!