Power of love spoiler 5/9: ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ - Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε

Μήπως της άξιζε μια δεύτερη ευκαιρία;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love spoiler 5/9: ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ - Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε

Η ώρα που περιμέναν πολλοί τηλεθεατές του Power of love έφτασε! Στο αποψινό 5/9 επεισόδιο μια ευχή θα πραγματοποιηθεί κι ένας συγκεκριμένος παίκτης που δεν αγαπήθηκε αρκετά στο παιχνίδι θα κλείσει μια για πάντα την πόρτα στο σπίτι της αγάπης, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Στο χθεσινό 4/9 επεισόδιο του Power of love ως πιο δημοφιλείς παίκτες ψηφίστηκαν ο Δημήτρης Σκουρτάς και η Ανδριάνα Παναγιώτου. Ο Δημήτρης συγκέντρωσε τις περισσότερους ψήφους και κάπως έτσι προστάτευσε το σπίτι των αντρών γι' αυτή την εβδομάδα.

Σε ψηφοφορία που ακολούθησε, λοιπόν, όσον αφορά το σπίτι των γυναικών η Νίκη και η Έμιλυ βρέθηκαν με πέντε ψήφου έκαστος οπότε σήμερα στο Gala αναμένεται να γίνει ανοιχτή ψηφοφορία στην οποία οι παίκτες θα επιλέξουν ποια θέλουν από τις δυο πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ενώ μετά θα γίνει ακόμα μια κλειστή ψηφοφορία για να βγει και η δεύτερη.

Το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει καιρό τώρα τόσο ποιες θα είναι υποψήφιες προς αποχώρηση όσο και ποια θα φύγει τελικά αλλά πάμε να σας τα υπενθυμίσουμε ξανά αναλυτικά!

Το αποτέλεσμα των ψηφοφοριών απόψε στο Gala δεν θα είναι διαφορετικό από αυτό που είδαμε εχθές. Υποψήφιες Έμιλυ και Νίκη. Όσο για το ποια θα φύγει; Μα η Νίκη φυσικά. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνει στον τάκο. Οι παίκτες δεν πρόκειται να το αφήσουν αυτό ανεκμετάλλευτο...