Power of Love: «Είναι σαν Φουρέιρα drug queen» - Σάλος στο X/Twitter για την εμφάνιση της Μαρίνας

Τα αρνητικά σχόλια και εκείνοι που την υπερπασπίζονται

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of Love: «Είναι σαν Φουρέιρα drug queen» - Σάλος στο X/Twitter για την εμφάνιση της Μαρίνας

Πριν από μερικές ημέρες συστήθηκε στο κοινό του Power of Love η Μαρίνα, μία νέα παίκτρια που ψάχνει την αγάπη και φαίνεται πως έχει έρθει κοντά με τον Δημήτρη. Από την πρώτη στιγμή τα σχόλια των τηλεθεατών ήταν έντονα στο X/Twitter και δεν περιορίζονταν μονάχα στον χαρακτήρα της και την συμπεριφορά της, αλλά αφορούσαν κυρίως και την εμφάνισή της.

Με αφορμή το χθεσινοβραδινό (3/9) επεισόδιο, λοιπόν, που δόθηκε παραπάνω χρόνος προβολής για την κατάσταση μεταξύ της ίδιας και του συμπαίκτη της, ακολούθησε ξανά πληθώρα αρνητικών αναρτήσεων, με πολλούς να λένε πως δεν χρειάζεται να βάφεται τόσο πολύ, αλλά και πως δεν πρέπει να "πειράζει" την εικόνα της.

Φυσικά, υπήρξαν και εκείνοι που δεν μπορούσαν να δεχθούν πως το 2024 μία γυναίκα κρίνεται για την εμφάνισή της και έσπευσαν να την υποστηρίξουν στα σχόλια, δηλώνοντας πως βρίσκονται στο πλευρό της και "μαλώνοντας" όσους μπήκαν στη διαδικασία να την "κράξουν" για αυτό τον λόγο.

Δείτε επίσης: Αποχωρεί επιτέλους αυτή την εβδομάδα - Εκτός παιχνιδιού πολυσυζητημένο πρόσωπο

Οι αντιδράσεις στο X/Twitter για την εμφάνιση της Μαρίνας από το Power of Love

Όσα δεν ξέρουμε για εκείνη

  • Ηλικία: 24 ετών
  • Πόλη: Λεμεσός
  • Ιδιότητα: Account Manager
  • Ζώδιο: Κριός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό της Κύπρου. Από μικρή ασχολήθηκε με τα σπορ ενώ τώρα ασχολείται με τα watersports, το βόλεϊ και το χορό. Σπούδασε οικονομικά στο University of Reading ενώ πλέον εργάζεται ως account manager σε μία εταιρία. Παράλληλα έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ.

Let’s talk about love: Όταν αγαπάει το κάνει με πάθος και αφοσίωση. Πιστεύει πως δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορείς να κάνεις για την αληθινή αγάπη. Της αρέσουν οι αυθεντικοί άνθρωποι που λένε την αλήθεια τους όποιο κι αν είναι το κόστος. Δεν ανέχεται το ψέμα και την προσποίηση.