Power of love trailer 3/9: «Θα μου πεις εσύ τι θα κάνω;» - Οργισμένη η Μαρίνα με συμπαίκτριά της

Βγήκαν τα... μαχαίρια στο σπίτι της αγάπης

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love trailer 3/9: «Θα μου πεις εσύ τι θα κάνω;» - Οργισμένη η Μαρίνα με συμπαίκτριά της

Αναταράξεις φαίνεται πως έφερε στο σπίτι της αγάπης η νέα προσθήκη, αυτή της Μαρίνας. Η Κύπρια παίκτρια μπήκε στο Power of love και πέραν του ότι έκανε δυο κολλητούς - τον Γιώργο Κόρκα και τον Δημήτρη Σκούρτα - να έρθουν σε μια μικρή ρήξη για το ποιος θα την διεκδικήσει, έφερε ένταση και στο σπίτι των γυναικών.

Στο χθεσινό επεισόδιο την είδαμε να ξεκαθαρίζει πως έχει ερωτικό ενδιαφέρον τελικά για τον Δημήτρη ενώ στο σημερινό θα την δούμε να είναι λίγο έντονη απέναντι στην Αλεξάνδρα - μια γυναίκα που είχε μπει στο παιχνίδι λίγο πριν την Μαρίνα και είχε κάνει κάποια ραντεβού με τον Δημήτρη για να γνωριστούν.

Για την ακρίβεια ένα πλάνο από το σπίτι των αγοριών θα φέρει τα πάνω κάτω αφού τα κορίτσια θα τους δουν να μιλάνε για την Μαρίνα, χωρίς όμως να καταλάβουν τι ακριβώς λένε γι' αυτήν. Στην συνέχεια η Αλεξάνδρα θα την συμβουλεύσει να πάει και να τους ρωτήσει ξεκάθαρα κι εκείνη θα... αρπαχτεί λέγοντας χαρακτηριστικά «Θα μου πεις εσύ τι θα κάνω;».

Όπως καταλαβαίνετε η Αλεξάνδρα δεν θα πάρει πολύ καλά την αντίδρασή της αυτή και θα έχουμε νέο beef να πλανάται στον αέρα! Για να δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό....

Υπενθυμίζουμε πως αυτή την εβδομάδα θα έχουμε αποχώρηση "βόμβα" από το παιχνίδι! Το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει ήδη ποια κοπέλα φεύγει (δείτε εδώ).

Τι θα δούμε απόψε στο Power of love