Survivor: Δυο μοντέλα, δυο Tiktokers και μια πρώην παίκτρια του GNTM - Αυτοί είναι οι 5 πρώτοι παίκτες

Κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Δυο μοντέλα, δυο Tiktokers και μια πρώην παίκτρια του GNTM - Αυτοί είναι οι 5 πρώτοι παίκτες

Ο φετινός κύκλος του Survivor θα είναι διαφορετικός, πρέπει να είναι διαφορετικός αν δεν θέλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί να βλέπει πάλι τα νούμερα να παίρνουν την κατιούσα! Φέτος, λοιπόν, το κόνσεπτ έχει ως εξής: νέα πρόσωπα, νέες συμμετοχές, Youtubers, influencers, tiktokers. Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης πρέπει να ακούσει τον κόσμο που πλέον ταυτίζεται και ενδιαφέρεται περισσότερο για τέτοια πρόσωπα και να αφήσει πια στο παρελθόν την Κατερίνα Δαλάκα και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Παρά το γεγονός, λοιπόν, πως το παιχνίδι φέρεται να ξεκινάει σε πολύ λίγες ημέρες - ναι, ναι καλά διαβάσατε φέτος θα κάνει πρεμιέρα πολύ πιο νωρίς από το προβλεπόμενο - και δεν έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες λεπτομέρειες από τον ΣΚΑΙ, κάποια ονόματα ακούγονται ήδη αρκετά για το παιχνίδι. Με κάποιους αν όχι με όλους η παραγωγή έχει κάνει σίγουρα συναντήσεις γιατί.. όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, αλλά σίγουρα η τελική επιλογή μπορεί και να διαφέρει λιγάκι.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποια 5 άτομα έχουν κάνει συζητήσεις με τον Τούρκο παραγωγό και παίζει πολύ το σενάριο να ταξιδέψουν Άγιο Δομίνικο....

Οι νέοι Survivors...

Οι δίδυμες αδερφές Βίκυ και Μαίρη Πετεινάρη

Τα πρώτα τους βήματα στην showbiz τα δύο κορίτσια τα έκαναν μέσα από τα Καλλιστεία Σταρ Ελληνική Ομορφιά, τα οποία διοργανώνει ο Νίκος Μπάμπαλης κάθε χρόνο. Συγκεκριμένα οι αδελφές Πετεινάρη ξεχώρισαν στα Καλλιστεία Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2024, που διεξήχθηκαν πριν μερικούς μήνες στο Bolivar, που είχε και φέτος τη σφραγίδα του αεικίνητου Νίκου Μπάμπαλη.

Μάλιστα και οι δύο αδελφές κατάφεραν να εξασφαλίσουν κάποιον τίτλο. Συγκεκριμένα η Βίκυ Πετεινάρη αναδείχθηκε Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2024 και η αδελφή της Μαρία Πετεινάρη αναδείχθηκε Σταρ TopModel.gr Ελληνικά Καλλιστεία... Τα δύο κορίτσια έχουν καταγωγή από την Καλαμάτα, μια πόλη που όπως φαίνεται δεν βγάζει μόνο ωραίο λάδι αλλά και πανέμορφα κορίτσια. Η Βίκυ Πετεινάρη ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ η αδελφή της Μαρία ξεκίνησε κι εκείνη τα πρώτα της βήματα, μέσα από τα Καλλιστεία του Νίκου Μπάμπαλη, όπου ξεχώρισε με τον τίτλο Miss top model.gr, ενώ είναι και βολεϊμπολίστρια.

Παρασκευή Κερασιώτη

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Με καταγωγή από την Πάτρα και στο παρελθόν έχει βιώσει ρατσισμό για την Ρομά καταγωγή της. Το motto της Παρασκευής είναι το εξής: “Μην αφήνετε τα όνειρα να παραμένουν όνειρα”

Μαρία Λυμπεροπούλου

Η Μαρία Λυμπεροπούλου έχει σπουδάσει οικονομικά, είναι 23 ετών, ενώ λατρεύει τα ταξίδια, με την προσωπική της σελίδα στο Instagram να είναι μεγάτη με φωτογραφίες από κάθε μεριά της Ελλάδος και του πλανήτη γενικότερα. Επόμενος προορισμός; Άγιος Δομίνικος..

Ορφέας Γενκιανίδης

Ο Ορφέας δραστηριοποιείται αρκετά στο Tik Tok, έχει σπουδάσει στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και ασχολείται επαγγελματικά με την κολύμβηση.