My Style Rocks: Έρχονται μεγάλες αλλαγές - Τι αποκαλύπτουν οι κριτές

Όλα αλλάζουν στη νέα σεζόν

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: YouTube / skai.gr
Screenshot: YouTube / skai.gr

Τεράστιες αλλαγές έρχονται στο δημοφιλές ριάλιτι μόδας, My Style Rocks, το οποίο σύντομα θα ξεκινήσει τη νέα του σεζόν για 8η χρονιά. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι το ριάλιτι θα θυμίζει κάτι από... GNTM, γεγονός που έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον των τηλεθεατών και των τηλεκριτικών.

Η μόνη σταθερά παραμένει για ακόμα μια χρονιά ο Στέλιος Κουδουνάρης, ενώ στο πλευρό του φέτος θα βρίσκονται η Έλενα Χριστοπούλου και ο Γιώργος Καράβας (με τον τελευταίο να αποτελεί την νέα προσθήκη - έκπληξη!). Τόσο η Έλενα Χριστοπούλου όσο και ο Γιώργος Καράβας έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή τους ως coaches στο GNTM, ωστόσο οι ομοιότητες των δύο ριάλιτι δεν τελειώνουν εδώ.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool, στο ανανεωμένο παιχνίδι μόδας θα δούμε τη διαδικασία των Bootcamp, όπως γινόταν και στο GNTM. Κατά τη διάρκεια του bootcamp, η κάθε υποψήφια θα ετοιμάζει ένα δικό της σύνολο και μια δική της ιδέα και στη συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να τα παρουσιάσει μπροστά στους κριτές.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Τι δηλώνει για την επιστροφή του στο My Style Rocks ο Στέλιος Κουδουνάρης

«Δεν θέλω να με λέω κολώνα, γιατί οι κολώνες δεν εξελίσσονται κι εγώ θέλω τη φετινή χρονιά να διερευνήσουμε τις νέες τάσεις, να δούμε καινούρια πράγματα στο στυλ, να ανακαλύψουμε καινούριες προσωπικότητες, νέες ιδέες. Η διαδικασία του bootcamp είναι μια νέα διαδικασία για το MSR, έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον, πολύ ωραίες προσωπικότητες, πολύ στυλ και αρκετά κακόγουστα πράγματα. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε την πιο σωστή επιλογή [...] Είμαι γλυκός, αλλά αυστηρός στα γυρίσματα. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν», δήλωσε σχετικά ο Στέλιος Κουδουνάρης για την επιστροφή του.

Όσον αφορά την επιστροφή της Έλενας Χριστοπούλου, ο ίδιος είπε:

«Μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό να είναι δίπλα μου. Μετά τον κύκλο που είμασταν μαζί, έχουμε γίνει πάρα πολύ καλοί φίλοι, κάνουμε πολύ παρέα, οπότε μου φαίνεται πολύ κανονικό και είμαι χαρούμενος».

Για τον Γιώργο Καράβα, ο γνωστός στυλίστας σχολίασε: «Είναι πολύ καλό παιδί, με ισχυρή άποψη και για τη μόδα και τις προσωπικότητες. Εντυπωσιάστηκα με τις γνώσεις και την άποψή του, οπότε κυλάει πολύ ωραία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τροχαίο ατύχημα για πρώην παίκτη του GNTM - Αυτοκίνητο τον πέταξε στις μπάρες και τον εγκατέλειψε

Η επιστροφή της Έλενας Χριστουπούλου.

«Τον γνώριζα τον δρόμο και επέστρεψα στη θέση μου. Είναι μια καρέκλα που έχω αγαπήσει και μου έχει λείψει πολύ. Μου αρέσει πάρα πολύ που είμαστε μέσα στην επιλογή των παικτριών, τις γνωρίζουμε καλύτερα και ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε. Περιμένω μέσα από τις δυσκολίες της καθημερινότητας που περνάμε, νομίζω ότι είναι ωραίο να βλέπουμε χαρούμενες εικόνες, με έμπνευση και να είναι αυθεντικές», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου μιλώντας για την επιστροφή της.

Για τον συνεργάτη της, Στέλιο Κουδουνάρη, σχολίασε: «Το βασικό είναι να μένουν οι σχέσεις και όταν δεν είσαι μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας. Να υπάρχει λειτουργικότητα και ισορροπία πίσω από αυτές. Η σχέση μου με τον Στέλιο είναι πολύ ωραία και δεν έχει αλλάξει και σταματήσει καθόλου. Είναι κέρδος αυτό».

Τέλος, για τον Γιώργο Καράβα είπε: «Όταν μου είπαν ότι θα είναι ο Γιώργος αισθάνθηκα ασφαλής».

Ο ρόλος του Γιώργου Καράβα

Το διάσημο μοντέλο μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά σχετικά με το ρόλο που θα παίξει στο My Style Rocks με τα εξής λόγια:

«Νιώθω πολύ όμορφα και ευχαριστώ το κανάλι που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία. Με την Έλενα Χριστοπούλου δεν έχουμε υπάρξει ξανά συνεργάτες, αλλά από αυτό το πρώτο γύρισμα διαπίστωσα μια πολύ όμορφη ενέργεια και με χαροποιεί ιδιαίτερα. Τόσο με την Έλενα, όσο και με τον Στέλιο. Η συνεργασία μας είναι πολύ όμορφη. [...] Πιστεύω πολύ στη δεύτερη ευκαιρία, δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε τον ρόλο του μπαμπούλα, είμαστε εδώ για να τους δώσουμε ιδανικά τα φώτα μας και τις συμβουλές για να βελτιωθούν».