Tempting Fortune: Εντάσεις ακόμη δεν ξεκίνησαν τα γυρίσματα - Οι πρώτες φωτογραφίες με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Οι παίκτες έχουν ήδη αναχωρήσει

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Tempting Fortune: Εντάσεις ακόμη δεν ξεκίνησαν τα γυρίσματα - Οι πρώτες φωτογραφίες με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ο ΣΚΑΙ ετοιμάζεται να μπει πολύ δυναμικά στην τηλεοπτική μάχη, ποντάροντας ξεκάθαρα στα ριάλιτι! Το Tempting Fortune, το πιο πρωτοποριακό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας έρχεται σύντομα και υπόσχεται ένα ταξίδι γεμάτο δελεαστικές προκλήσεις.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και οι διαγωνιζόμενοι έχουν ήδη ξεκινήσει το περιπετειώδες ταξίδι τους. Η αναχώρηση έγινε από το λιμάνι Ζονγκουλντάκ στη Μαύρη Θάλασσα με τους παίκτες να έχουν στις αποσκευές τους αρκετές χιλιάδες ευρώ, ενθουσιασμό αλλά και άγνοια γι’ αυτό που τους περιμένει.

Η διαδρομή αποδεικνύεται απαιτητική, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, και οι παγίδες είναι πολλές. Ήδη, πολλοί από τους συμμετέχοντες έχουν μπει στο δίλημμα να «αγοράσουν» κάποιους από τους ελκυστικούς πειρασμούς που εμφανίζονται μπροστά τους με τους υπόλοιπους να αντιδρούν για να μην χάσουν χρήματα. Η ένταση είναι μεγάλη και οι διαγωνιζόμενοι ωθούνται στα όριά τους.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Tempting Fortune

Tempting Fortune

Tempting Fortune

Tempting Fortune

Το πρώτο trailer

12 διαγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν ένα απαιτητικό ταξίδι, έχοντας στη διάθεσή τους 300.000 ευρώ. Θα προχωρήσουν βήμα βήμα και θα συναντήσουν παγίδες και δυσκολίες, που θα τους ωθήσουν στα όριά τους. Κυρίως θα αντιμετωπίσουν ελκυστικούς πειρασμούς, τους οποίους μπορούν να "αγοράσουν" αλλά θα τους… στοιχίσουν ακριβά. Οι παίκτες πρέπει να επιβιώσουν, να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις και να αποφύγουν τη λάθος απόφαση!