Survivor: Πότε κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος - Πόσο θα διαρκεί το κάθε επεισόδιο

Ποιο πρόγραμμα θα ακολουθεί μετά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Πότε κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος - Πόσο θα διαρκεί το κάθε επεισόδιο

Ο νέος κύκλος του Survivor είναι γεγονός. Ο ΣΚΑΙ μαζί με την εταιρία Acun Medya πήραν την απόφαση να βγάλουν στον αέρα ακόμα μια σεζόν, ωστόσο αυτή δεν θα είναι ίδια με όσα είδαμε τις τελευταίες χρονιές. Όπως έχει αναφέρει ο Γιώργος Λιανός το παιχνίδι επιστρέφει στις ρίζες του. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι καλοί αγώνες επιστρέφουν και το ριάλιτι μειώνεται.

Όπως έχει γίνει γνωστό θα είναι μικρότερο από τους 6 μήνες που έχουμε συνηθίσει, ενώ και οι οι συνθήκες θα είναι πιο δύσκολες για τους παίκτες. Άκουσαν τους τηλεθεατές και αποφάσισαν να κάνουν πράξη τα αιτήματα τους με ένα από αυτά να είναι η βάση στη μέθοδο της επιβίωσης. Όσον αφορά τους παίκτες, θα δούμε πρόσωπα που δεν έχουμε ξαναδεί, καθώς παλιοί παίκτες δεν θα μπουν ξανά στο παιχνίδι. Όριο ηλικίας δεν θα υπάρχει.

Πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor και πόσο θα διαρκεί

Σύμφωνα με την Reallife τα νέα επεισόδια του Survivor θα είναι δίωρα. Θα ξεκινούν στις 21:00 και θα τελειώνουν στις 23:00. Στη συνέχεια θα ακολουθεί το Tempting Treasure με παρουσιαστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Όσον αφορά την ημερομηνία της πρεμιέρας, αναμένεται γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης survivor αποκλειστικό: Πανέμορφα μοντέλα - Οι δύο δίδυμες αδερφές που υπέγραψαν συμβόλαιο για το παιχνίδι

Survivor ΣΚΑΙ

H επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Survivor

«Ο Γιώργος Λιανός δίνει το σύνθημα για την έναρξη του νέου κύκλου στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης αυτό το φθινόπωρο στον ΣΚΑΪ! Πιο στρατηγικό και πιο συναρπαστικό από ποτέ, το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του, σε όλα εκείνα τα μοναδικά στοιχεία που το ανέδειξαν στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης.

Γυναίκες και άνδρες, ξεχωριστοί χαρακτήρες που έχουν ένα κοινό: τη σπίθα που μπορεί να γίνει φωτιά, τη δίψα για περιπέτεια! Όλοι πιστεύουν πως μπορούν να επιβιώσουν, ποιοι θα τα καταφέρουν;», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Survivor.

Δείτε το trailer:

TAGS