Power of love trailer 30/8: Μπαίνει νέα παίκτρια - Με ανοιχτό το στόμα τα κορίτσια, με γουρλωμένα μάτια τα αγόρια

Και το όνομα αυτής Μαρίνα! Δείτε φωτογραφίες της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love trailer 30/8: Μπαίνει νέα παίκτρια - Με ανοιχτό το στόμα τα κορίτσια, με γουρλωμένα μάτια τα αγόρια

Μια παίκτρια έφυγε από το σπίτι της αγάπης εχθές 29/8 (δείτε εδώ ποια) και μια άλλη μπαίνει σήμερα 30/8! Το trailer για το αποψινό επεισόδιο του Power of love προμηνύει πως θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις, πολύ έρωτας και πολλά κλάματα!

Η Σωτηρία με το Νίκο δεν είναι και τόσο καλά. Βασικά η Σωτηρία φαίνεται να μην είναι καθόλου σίγουρα πια γι' αυτή την σχέση. Προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ καρδιάς και μυαλού και όλο αυτό της βγαίνει σε παράπονο απέναντι στον Κύπριο παίκτη ο οποίος προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να την καλμάρει, αλλά από ότι φαίνεται αυτός ο τρόπος δεν είναι αρκετός. Ωστόσο για όσους ανησυχούν για το μέλλον αυτής της σχέσης, παρά τα όσα συμβαίνουν μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν θα υπάρξει χωρισμός, τουλάχιστον δεν θα δούμε χωρισμό μέχρι το τέλος του παιχνιδιού για μετά δεν ξέρω.

Όπως και να έχει ο Νίκος και η Σωτηρία θα απασχολήσουν για ακόμα μια φορά αρκετά στο επεισόδιο που έρχεται αλλά αυτή την φορά το highlight θα είναι η νέα παίκτρια που πρόκειται να κάνει την είσοδό της. Στο trailer δεν φαίνεται το πρόσωπό της αλλά εμείς γνωρίζουμε ποια είναι. Τα αγόρια - δεσμευμένα, αδέσμευτα του σπιτιού - θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό ενώ κάποια κορίτσια δεν θα πάρουν με καθόλου καλό μάτι την προσθήκη αυτή.

Ποια είναι η νέα παίκτρια του Power of love

Και το όνομα αυτής Μαρίνα λοιπόν...


Η Μαρίνα θα πολιορκηθεί αρκετά από τα αγόρια του σπιτιού αλλά η δική της επιλογή - τουλάχιστον για αρχή - θα είναι ο Τζέισον.