Power of love trailer 29/8: Βγαίνουν αλήθειες στη φόρα - Τι συμβαίνει με Σωτηρία και Νίκο; Ποιος πρώην παίκτης εμφανίζεται ξανά

«Κουράστηκα να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας! Πες ότι θες να φάω τις ποινές, να φύγω κιόλας»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love trailer 29/8: Βγαίνουν αλήθειες στη φόρα - Τι συμβαίνει με Σωτηρία και Νίκο; Ποιος πρώην παίκτης εμφανίζεται ξανά

Καταιγιστικό θα είναι το αποψινό επεισόδιο του Power of love, αφού σύμφωνα με το trailer αλλά και με όσα γνωρίζουμε εμείς θα γίνουν αποκαλύψεις μεγατόνων στο Gala και πάμε να ξεκινήσουμε με τα πιο απλά!

Αρχικά ο Γιώργος Κόρκα θα αποκαλύψει επιτέλους την αλήθεια, ότι αυτός έβγαλε την περιβόητη φωτογραφία της Ανδριάνας Παναγιώτου στο συντριβάνι του Μόντρουμ! Μια αλήθεια που θα δυσαρεστήσει την Κατερίνα Καραβάτου που τόσο καιρό πάλι ζούσε σε ένα ψέμα... Κατά δεύτερον, η σχέση της Σωτηρίας Δεμίρογλου με τον Νίκο Πελετιέ φαίνεται πως περνάει κρίση.

Η Σωτηρία θα του πει πως νιώθει πιεσμένη. Έχει τις αμφιβολίες της για την συμπεριφορά του Νίκου! Τα κάνει ναι ή όχι όλα για τις κάμερες και την τηλεθέαση; Τέλος, στο Gala θα επιστρέψει η Μαρκέλλα! Ναι, ναι καλά διαβάσατε!

Η Μαρκέλλα που ενώ έχει φύγει συνεχίζει να αναφέρεται συνεχώς στο παιχνίδι από τους παίκτες, θα βγει σε live σύνδεση στο σπίτι της αγάπης και θα ξεκαθαρίσει τελικά τι έγινε στο Μπόντρουμ, αν η Νίκη είπε στα κορίτσια να στήσουν ψηφοφορία να φύγει ο Δήμος Περπερίδης και θα απαντήσει - τέλος πάντων - σε όλα τα αναπάντητα μέχρι στιγμής ερωτήματα σχετικά με τότε.

Αξίζει να σημειωθεί πως απόψε θα βγει η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, μετά την Κωνσταντίνα που ψηφίστηκε εχθές και το Youweekly.gr σας έχει ήδη αποκαλύψει όχι μόνο ποια θα είναι, αλλά και ποια από τις δυο θα φύγει τελικά (δείτε εδώ).

Τι θα δούμε απόψε στο Power of love