Power of love trailer 28/8: Η ώρα της τιμωρίας έφτασε! Η ανακοίνωση της Καραβάτου για Δήμο, Ανδριάνα, Σωτηρία και Νίκο

«Αυτά που θα πω...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love trailer 28/8: Η ώρα της τιμωρίας έφτασε! Η ανακοίνωση της Καραβάτου για Δήμο, Ανδριάνα, Σωτηρία και Νίκο

Η ώρα της κρίσεως έφτασε για τα δυο αυτά ζευγάρια του Power of love που πριν από λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε πως παραβίασαν κάποιους αρκετά σοβαρούς κανονισμούς του παιχνιδιού! Ο Νίκος συνάντησε κρυφά την Σωτηρία στο Μπόντρουμ ενώ η εντολή της Κατερίνας Καραβάτου ήταν πως οι άντρες δεν πρέπει να έχουν καμία επαφή με τις γυναίκες εκτός σπιτιού και ο Δήμος με την Ανδριάνα είπαν ψέματα για την σχέση τους φέρνοντας τα πάνω κάτω στη ροή του παιχνιδιού!

Λίγα επεισόδια πριν, λοιπόν, με αφορμή όλα τα παραπάνω σκηνικά η παραγωγή δημιούργησε ακόμη έναν κανόνα: Δυο κάρτες, μια κίτρινη και μια κόκκινη. Η κίτρινη όταν δίνεται σε κάποιον παίκτη θα είναι σαν "φάουλ" και θα πρέπει να υποστεί μια... τιμωρία ενώ η κόκκινη θα σημαίνει αυτόματα αποβολή από τον διαγωνισμό!

Απόψε, λοιπόν, μετά από κάποιες αρκετά διασκεδαστικές στιγμές μεταξύ των παικτών η Κατερίνα Καραβάτου θα ανακοινώσει στους 4 αυτούς παίκτες τι θα συμβεί. Το trailer το δείχνει ξεκάθαρα!

Αυτό βέβαια που δεν αποκαλύπτει το trailer αλλά θα σας το αποκαλύψει πρώτο το Youweekly.gr είναι ποια θα είναι η τιμωρία τους!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στους τέσσερις αυτούς παίκτες θα δοθεί κίτρινη κάρτα και η τιμωρία τους θα είναι πως δεν θα μπορούν να ψηφίσουν, αλλά ούτε και να ψηφιστούν για τον πιο δημοφιλή παίκτη της εβδομάδας!

Επίσης, σας έχουμε αποκαλύψει ήδη όχι μόνο ποιοι θα είναι προτεινόμενοι προς αποχώρηση αλλά και ποιος θα φύγει τελικά αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ)!

Τι θα δούμε απόψε στο Power of love