Survivor spoiler: Μπαίνει στο παιχνίδι η Γεωργία Λιανέρη;

Θα απογειώσει τα νούμερα τηλεθέασης

Survivor spoiler: Μπαίνει στο παιχνίδι η Γεωργία Λιανέρη;

Σας είχαμε ενημερώσει εδώ και αρκετές μέρες πως αποκλείεται να δούμε παλιούς παίκτες στο νέο κύκλο του Survivor. Η παραγωγή θέλει να πάει σε κάτι καινούργιο. Να κάνει μια ριζική ανανέωση.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός το Survivor θα έχει μικρότερη διάρκεια από το εξάμηνο, αλλά όχι και τρίμηνη όπως είχε διαρρεύσει αρχικά. Οι παίκτες που θα μπουν θα είναι όλοι νέοι ενώ πιθανότατα δεν θα υπάρχουν Διάσημοι! Δηλαδή ονόματα όπως αυτό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μάλλον δεν παίζουν.

Ένα όνομα που παίζει όμως είναι εκείνη της Γεωργίας Λιανέρη. Ποια είναι η κυρία; Πρόκειται για μια διάσημη χορεύτρια, με ιδιαίτερα καυτές καμπύλες και αρκετά γνωστή στο Instagram. Είπαμε άλλωστε η παραγωγή θα πάει σε παίκτες που έχουν δικό τους κοινό από τα social media.

Η Γεωργία Λιανέρη, γνωστή Ελληνίδα χορεύτρια, ξεχωρίζει με τις εντυπωσιακές της καμπύλες, που αποτελούν το δυνατό σημείο της εμφάνισής της. Εκτός από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στα σόου, προκαλεί αίσθηση και στο Instagram, όπου συχνά μοιράζεται σέξι φωτογραφίες. Στις περισσότερες από αυτές, αναδεικνύει το μεγάλο της «όπλο», τις καμπύλες της, προκαλώντας καταιγισμό από likes.

Δείτε φωτογραφίες της στο Athensmagazine.gr