Survivor αποκλειστικό: Πανέμορφα μοντέλα - Οι δύο δίδυμες αδερφές που υπέγραψαν συμβόλαιο για το παιχνίδι

Αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor αποκλειστικό: Πανέμορφα μοντέλα - Οι δύο δίδυμες αδερφές που υπέγραψαν συμβόλαιο για το παιχνίδι

Αν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν πως το Survivor θα επιστρέψει από τη νέα χρονιά, τελικά ο ΣΚΑΪ με επίσημη ανακοίνωσή του επιβεβαιώνει πως το reality επιβίωσης θα προβληθεί τώρα το φθινόπωρο φουλ ανανεωμένο και για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό θα δούμε νέα, ολόφρεσκα πρόσωπα!

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία παραγωγής πραγματοποίησε εκτεταμένες έρευνες σε διάφορες χώρες όπου προβάλλεται το Survivor, προσπαθώντας να κατανοήσει τις προτιμήσεις των τηλεθεατών και ποια πρόσωπα θα μπορούσαν να ξανακερδίσουν το ενδιαφέρον τους αφού τα νούμερα τις προηγούμενες χρονιές πήγαιναν όλο και πιο κάτω. Αποτέλεσμα της έρευνας αυτής ήταν πως οι τηλεθεατές του Survivor θα ήθελαν να δουν περισσότερους influencers και κυρίως YouTubers να συμμετέχουν στο ριάλιτι, δηλαδή πρόσωπα με ήδη διαμορφωμένο κοινό και μεγάλη επιρροή στα social media.

Δείτε επίσης: Survivor 2025 spoiler: Ξεπερνάει τις 10.000 ευρώ την εβδομάδα η πρόταση που έγινε σε Έλληνα Youtuber!

Γίνεται ο Ατζούν να μην τους κάνει την χάρη; Σύμφωνα με αποκλειστικές φωτογραφίες οι παίκτες δεν έχουν φύγει ακόμα για Άγιο Δομίνικο καθώς συνεχίζετε το ψάξιμο για το δυναμικό που θα πλαισιώσει τις δυο ομάδες του ριάλιτι φέτος. Κάποιες, βέβαια, επιλογές της παραγωγής έχουν ήδη υπογράψει τα συμβόλαιά τους. Δυο από αυτές είναι η Μαίρη και η Βίκυ Πετεινάρη.

Μιλάμε για δυο δίδυμες αδερφές, μοντέλα, αρκετά ενεργές στα social, με καθηλωτική παρουσία κι επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, ιδού...

Survivor 2025: Οι πρώτες κοπέλες που είπαν το ναι