Power of love: Σπάραξε η Κατερίνα Καραβάτου μπροστά σε παίκτρια - «Μου πήρε 2,5 χρόνια για να...»

Η αποκάλυψή της για τον θάνατο των γονιών της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love: Σπάραξε η Κατερίνα Καραβάτου μπροστά σε παίκτρια - «Μου πήρε 2,5 χρόνια για να...»

Ήταν Σεπτέμβριος του 2014 όταν ο μπαμπάς της Κατερίνας Καραβάτου έφυγε από την ζωή. Η παρουσιάστρια του είχε μεγάλη αδυναμία και όλα τα χρόνια που δραστηριοποιείται στην τηλεόραση την ομολογούσε σε κάθε ευκαιρία. 7 χρόνια μετά τον χαμό του αγαπημένου της αυτού ανθρώπου έφυγε από την ζωή και η μητέρα της (δείτε εδώ κοινές τους φωτογραφίες).

Τα δυο αυτά τραγικά συμβάντα στιγμάτισαν την παρουσιάστρια η οποία χρόνια μετά αποφάσισε να κάνει μια ανατριχιαστική - δημόσια - εξομολόγηση για το πόσο δύσκολο της ήταν τότε όλο αυτό. Με αφορμή το κόκκινο δωμάτιο που έκανε η Κωνσταντίνα μαζί της στο Power of love, στο χθεσινό 26/8 επεισόδιο, η οποία μίλησε για τον χαμό του παππού της, η Κατερίνα Καραβάτου άνοιξε την καρδιά της.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου

«Εγώ που μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη και πρώτα πέθανε ο μπαμπάς μου και μετά έφυγε η μαμά μου, όταν πήγαινα στην Θεσσαλονίκη πάντα ξεχνούσα να πάρω τα κλειδιά του σπιτιού μου. Για φαντάσου το, γιατί δεν άντεχα να πάω προφανώς κι έβρισκα αυτό σαν πάτημα ότι έχω ξεχάσει τα κλειδιά μου και δεν μπορώ να πάω στο σπίτι. Πολύ σε καταλαβαίνω. Μου πήρε 2,5 χρόνια για να μπω μέσα στο σπίτι».