Power of love highlights 26/8: Τα δάκρυα της Καραβάτου για τον θάνατο των γονιών της και η ανακοίνωση που εξόργισε τους παίκτες!

«Διαφωνώ!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love highlights 26/8: Τα δάκρυα της Καραβάτου για τον θάνατο των γονιών της και η ανακοίνωση που εξόργισε τους παίκτες!

Νέο επεισόδιο Power of love προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26/8 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ κι εννοείται πως δεν έλειψαν οι εκπλήξεις - είτε δυσάρεστες είτε ευχάριστες - οι εντάσεις και οι... αποκαλύψεις!

Τι θα πάθει ο Νίκος και η Σωτηρία μετά την παράβαση που έκαναν στο Μόντρουμ;

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του Power of love

Το επεισόδιο εννοείται ότι ξεκίνησε με τους παίκτες να συζητούν για τα όσα συνέβησαν στο gala της Παρασκευής και τις αποκαλύψεις που έγιναν για την σχέση της Ανδριάνας και του Δήμου, με την πρώτη μάλιστα να εκφράζει την δυσαρέσκειά της για τα πράγματα που μαθεύτηκαν και αφορούν τα προσωπικά της, χωρίς εκείνη να το θέλει.

Δείτε επίσης: Power of love: Spoiler μεγατόνων - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που περνάει τελικό!

Ο Γιώργος με τη Νίκη συζητούσαν τα δικά τους με κλασικά πειράγματα και η Νίκη σε προσωπική της συνέντευξη μίλησε για την σχέση της με τον Τζέισον αναφέροντας πως η κίνηση που έκανε στο gala να πετάξει το τριαντάφυλλο που της έδωσε δεν ήταν εκδικητική αλλά τροφή για σκέψη...

Αργότερα η Κατερίνα Καραβάτου μάζεψε και άντρες και γυναίκες στο σπίτι κι αφού συζήτησαν για κάποια συμβάντα τους ανακοίνωσε τον νέο κανόνα του παιχνιδιού, που αναγκάστηκε να δημιουργήσει η παραγωγή μετά την κίνηση του Πελετιέ στο Μπόντρουμ να παραβεί τους κανόνες και να επισκεφθεί την Σωτηρία - δυο φορές - στο δωμάτιό της κρυφά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον νέο κανονισμό θα υπάρχουν 2 κάρτες: Μια κίτρινη και μια κόκκινη! Αν υπάρξει ένα παράπτωμα από κάποιον παίκτη και πρέπει απλώς να τιμωρηθεί θα του δίνετε η κίτρινη κάρτα, με ότι κι αν σημαίνει αυτό. Αν το παράπτωμά του είναι τόσο μεγάλο θα του δίνετε η κόκκινη που σημαίνει οριστική αποβολή από το παιχνίδι. Να σημειωθεί πως δεν είναι απαραίτητο να λάβει κάποιος πρώτα κίτρινη για να περάσει στην κόκκινη κάρτα. Η μια δεν συνδέεται με την άλλη. Είναι ξεκάθαρα στην κρίση της παραγωγής και στο τι έχει κάνει ο εκάστοτε παίκτης.

Εννοείται πως η ανακοίνωση αυτή βρήκε τους παίκτες αντίθετους με τον Νίκο Πελετιέ να εκφράζει έντονα μάλιστα πως διαφωνεί με την απόφαση αυτή και πως για τα όσα έγιναν στο Μπόντρουμ δεν θεωρεί πως πρέπει να πάρει κόκκινη. Η Κατερίνα, ωστόσο, δεν ανακοίνωσε κάποια τιμωρία ακόμα. Είπε πως θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες όσον αφορά αυτό το ζήτημα.

Ένα συγκινητικό κόκκινο δωμάτιο έκανε την εμφάνισή του στο χθεσινό επεισόδιο, από αυτά που κάνει η Κατερίνα Καραβάτου, με καλεσμένη αυτή την φορά την Κωνσταντίνα η οποία μοιράστηκε με την παρουσιάστρια και τους τηλεθεατές πως πριν από λίγους μήνες έφυγε από την ζωή ο παππούς της.

Η ιστορία αυτή παρακίνησε και την παρουσιάστρια να μιλήσει για την δική της απώλεια, την απώλεια των γονιών της...

Στη συνέχεια έγιναν άλλα τρία κόκκινα δωμάτια, τα δυο που ζήτησε ο Δήμος με το Νίκο και την κοπέλα του Ανδριάνα, αυτό πο κι αυτό που ζήτησε ο Γιώργος με την Σωτηρία. Από κανένα δεν βγήκε κάποια άκρη φυσικά με τον Δήμο να τα παίρνει άσχημα με την συμπεριφορά του Πελετιέ.

Στην Ανδριάνα έδωσε και ρολόι δωράκι για όλες αυτές τις τόξικ καταστάσεις που περνά στο σπίτι για χάρη του...

Το καλύτερο όλων φυσικά είναι πως ο Νίκος Πελετιέ θα καθοδηγήσει τον Πρόδρομο με σκοπό να κερδίσει την Έμιλυ που τόσο θέλει! Το στοίχημα είναι ο Θεσσαλονικιός σε δυο μέρες να έχει ανταλλάξει το πρώτο του φιλί με την Έμιλυ...

Τέλος, λίγο πριν ολοκληρωθεί το επεισόδιο οι παίκτες διασκέδασαν διαβάζοντας τα γράμματα των τηλεθεατών!