Power of love trailer 26/8: Αποβάλλεται ο Νίκος Πελετιέ από το παιχνίδι; Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

«Η κόκκινη κάρτα σημαίνει αποκλεισμό» - «Τι είναι οι κανόνες; Ποιος τους ορίζει;»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love trailer 26/8: Αποβάλλεται ο Νίκος Πελετιέ από το παιχνίδι; Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Νέα εβδομάδα ξημέρωσε με νέο επεισόδιο Power of love, ένα επεισόδιο που σύμφωνα με το trailer θα φέρει τα πάνω κάτω! Ο Νίκος Πελετιέ πριν από λίγες ημέρες παραδέχτηκε, μετά από πίεση του Δήμου Περπερίδη (βασικά ο ίδιος τον έδωσε στεγνά) πως κατά την εκδρομή που είχαν πάει οι παίκτες στο Μπόντρουμ, πριν από αρκετό καιρό, είχε παραβεί τον σημαντικότερο κανόνα του παιχνιδιού (που είναι να μην έχουν τα αγόρια επαφή με τα κορίτσια εκτός παιχνιδιού) και είχε διανυκτερεύσει δυο ημέρες στο δωμάτιο της Σωτηρίας Δεμίρογλου.

Η αποκάλυψη αυτή είχε αφήσει τόσο τους παίκτες άφωνους όπως και την παρουσιάστρια του ριάλιτι αγάπης, η οποία είχε αναφέρει τότε πως θα επανέλθει με μια ποινή γιατί το αδίκημα αυτό δεν θα ήταν τίμιο για τους υπόλοιπους να μείνει ατιμώρητο! Η ημέρα της ποινής είναι η σημερινή, λοιπόν, και όπως ακούγεται ξεκάθαρα στο trailer από εδώ και πέρα θα υπάρχει μια κίτρινη κάρτα για τους παίκτες και μια κόκκινη, σε περίπτωση παράβασης!

Δείτε επίσης: Power of love highlights 26/8: Τα δάκρυα της Καραβάτου για τον θάνατο των γονιών της και η ανακοίνωση που εξόργισε τους παίκτες!

Η κίτρινη θα είναι σαν προειδοποίηση, με μια μικρή τιμωρία ωστόσο, ενώ η κόκκινη θα σημαίνει απευθείας αποβολή του παίκτη! Προφανώς και ο Νίκος Πελετιέ δεν πρόκειται να αποβληθεί γιατί είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια με την Σωτηρία και φέρνει τηλεθέαση αλλά σίγουρα θα πάρει κίτρινη και θα υπάρξει μια τιμωρία, η οποία θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε επίσης: Power of love: Spoiler μεγατόνων - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που περνάει τελικό!

Από εκεί και πέρα σήμερα θα πραγματοποιηθούν κάποια δωμάτια μεταξύ των παικτών που θα λύσουν πολλές παρεξηγήσεις.

Υπενθυμίζεται πως το Youweekly.gr που είναι πάντα μπροστά σας έχει αποκαλύψει ήδη όχι μόνο ποιοι θα είναι οι δυο προτεινόμενοι προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ) αλλά και το ποιος θα φύγει μετά τον Κρις (δείτε εδώ)! Ακόμα μια απουσία θα σημειωθεί στο σπίτι των γυναικών μετά την είσοδο της Αλεξάνδρας...

Τι θα δούμε απόψε στο Power of love