Power of love spoiler – Ο κύβος ερρίφθη! Αυτός είναι ο επόμενος παίκτης που αποχωρεί μετά τον Κρις

Το λες και αναμενόμενο...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Power of love spoiler – Ο κύβος ερρίφθη! Αυτός είναι ο επόμενος παίκτης που αποχωρεί μετά τον Κρις

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο Power of Love, με το τελευταίο gala να ανάβει φωτιές και να φέρνει σε δύσκολη θέση τον Δήμο και τον Νίκο καθώς αποκαλύφθηκε πως οι δύο παίκτες γνώριζαν την Ανδριάνα απ' έξω. Ο Κρις μάλιστα, που αποχώρησε, δήλωσε ξεκάθαρα πως εκείνη είχε σχέση με τον Δήμο, πριν ακόμα μπει στο παιχνίδι και οι δυο τους έστηναν ψηφοφορίες (δείτε εδώ τα μηνύματα που τους «καίνε»).

Το youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει τις δύο υποψήφιες από το γυναικείο στρατόπεδο για να δουν την πόρτα της εξόδου στο Power of Love. Η Σωτηρία Δεμίρογλου και η Κωνσταντίνα Μαγαλιού, οι «κολλητές» του Δήμου, βγαίνουν στον τάκο.

Ποια «κολλητή» του Δήμου αποχωρεί από το Power of Love

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σωτηρία πρότεινε στον Νίκο να αποχωρήσουν μετά την επίθεση που δέχτηκε εκείνος. Ο κύβος ερρίφθη, ωστόσο και τελικά θα παραμείνουν για λίγο ακόμα, αφού η Κωνσταντίνα Μαγαλιού είναι η παίκτρια που ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα από το Power of Love.

Το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο, καθώς είχε μπει στο παιχνίδι αργότερα, ενώ η Σωτηρία βρισκόταν εκεί από την αρχή, γεγονός που την έθεσε αυτόματα σε ντεσαβαντάζ απέναντι στη συμπαίκτρια της στο Power of Love.

Το βιογραφικό της Κωνσταντίνας Μαγαλιού

Power of Love spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί

  • 21 ετών
  • Πόλη: Λάρισα
  • Ιδιότητα: Αισθητικός
  • Ζώδιο: Τοξότης

Η μητέρα της είναι από την Αλβανία και ο πατέρας της από τη Λάρισα, η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα χωριό λίγο έξω από την πόλη. Σπούδασε αισθητική στη Λάρισα όπου μένει πλέον με τη μητέρα της. Το μακιγιάζ είναι το πάθος της ενώ το χόμπι της είναι η ζωγραφική και ειδικά η προσωπογραφία. Δεν της αρέσουν οι εντάσεις και οι τσακωμοί. Η ίδια δηλώνει πως νευριάζει σπάνια.

Let’s talk about love: Δεν έχει μεγάλη εμπειρία από σχέσεις, ονειρεύεται όμως να ζήσει μία ωραία σχέση όπως η αδερφή της! Αναζητά ένα σύντροφο ειλικρινή που θα ξέρει τι θέλει και δε θα φοβάται να της το πει. Της αρέσουν οι δυναμικοί και σοβαροί άντρες που κάνουν την πρώτη κίνηση. Δεν έχει ερωτευτεί αλλά πιστεύει πως όταν συμβεί θα είναι κάτι ωραίο.