Survivor 2025: Η Κατερίνα Δαλάκα δεν είπε την τελευταία της λέξη - «Δεν έχω αδειάσει ακόμα τη βαλίτσα μου»

Έχει κερδίσει μία φορά στο reality επιβίωσης και ήταν σταθερά στους φιναλίστ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2025: Η Κατερίνα Δαλάκα δεν είπε την τελευταία της λέξη - «Δεν έχω αδειάσει ακόμα τη βαλίτσα μου»

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να ξεκινήσει πιο νωρίς. Τα πάντα αλλάζουν στο Survivor που επιστρέφει στις ρίζες του.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν θα κάνει πρόταση ξανά σε πρώην παίκτες του Survivor και αναμένεται να προσεγγίσει μόνο youtubers και influencers που έχουν χτίσει το δικό τους, αρκετά δυναμικό, κοινό και μπορούν να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Δείτε επίσης: Survivor 2025 spoiler: Ξεπερνάει τις 10.000 ευρώ την εβδομάδα η πρόταση που έγινε σε Έλληνα Youtuber!

Το μη αναμενόμενο σχόλιο της Κατερίνας Δαλάκα

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι οι παίκτες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, με σχόλια κάτω από το trailer που ανήρτησε ο ΣΚΑΪ για το reality επιβίωσης. Η Κατερίνα Δαλάκα έκανε ένα μη αναμενόμενο σχόλιο την Παρασκευή (23/08). Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια (και μία φορά νικήτρια) του Survivor δήλωσε πως δεν έχει αδειάσει τη βαλίτσα της από την τελευταία της συμμετοχή που έληξε στα τέλη του περασμένου Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως πέρα από την επιλογή της παραγωγής να μην κάνει πρόταση σε πρώην παίκτες, και η Κατερίνα Δαλάκα είχε δηλώσει ρητά πως η καριέρα της στο Survivor έχει ολοκληρωθεί έπειτα από τέσσερις συμμετοχές στο ριάλιτι επιβίωσης. Επομένως το συγκεκριμένο σχόλιο είναι μάλλον χιουμοριστικό.

Survivor 2025: Η Κατερίνα Δαλάκα δεν είπε την τελευταία της λέξη - «Δεν έχω αδειάσει ακόμα τη βαλίτσα μου»

Το κοινό από την άλλη, έδειξε αρκετά θετικό σε μια ενδεχόμενη προσθήκη της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor με το σχόλιο της να αποκτά μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 800 likes.

«Είμαι πολύ συγκινημένη και όχι γιατί έχασα», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην νικήτρια του reality επιβίωσης στον τελικό Survivor 2024: «Χαίρομαι που κλείνει έτσι η ιστορία του Survivor για εμένα. Ευχαριστώ για όλα». Η πρώην παίκτρια των Κόκκινων κατέκτησε την 3η θέση και αποκλείστηκε.