Survivor 2025: Όλα τούμπα! Αυτή είναι η τεράστια αλλαγή που θα ξενερώσει τους τηλεθεατές!

Όλα όσα αλλάζουν - Και δεν είναι και λίγα...

Survivor 2025: Όλα τούμπα! Αυτή είναι η τεράστια αλλαγή που θα ξενερώσει τους τηλεθεατές!

Survivor 2025: Η μεγάλη ανατροπή έγινε και το Survivor για πρώτη φορά θα προβληθεί στους δέκτες του ΣΚΑΪ φθινόπωρο! Μια αλλαγή που θα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού η αλήθεια είναι πως το κλασικό μοτίβο με εξάμηνο Survivor από την αρχή του χρόνου μέχρι το καλοκαίρι το είχαμε βαρεθεί!

Πλέον πάμε στα παλιά δεδομένα! Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φέρνει τα πάνω κάτω με την διεξαγωγή του Survivor 2025 Οκτώβριο μήνα. Η απόφαση αυτή έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός πως ο Τούρκος παραγωγός ήθελε κάτι να αλλάξει άμεσα στο Survivor. Η πτώση της τηλεθέασης από Survivor σε Survivor έφερνε μεγάλο προβληματισμό. Πλέον όμως αυτό αλλάζει.

Ο λόγος που έκανε στροφή στο φθινόπωρο το νέο Survivor

Η αλήθεια είναι πως το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού είναι πιο μεγάλο το φθινόπωρο, απ' ότι το καλοκαίρι. Όπως και αν το πάρει κανείς. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, μια η αποτοξίνωση, μια η οικονομία για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που σπαταλήθηκαν στις διακοπές κρατάει τον κόσμο μέσα στο σπίτι και μεγαλώνει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Μετά τα Χριστούγεννα σιγά σιγά ο καιρός ανοίγει και άπαντες στρέφονται προς το καλοκαίρι και τις εξόδους.

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αλλαγή που θα ξενερώσει τους τηλεθεατές