Έλενα Κρεμλίδου: Αποκάλυψε τα χρήματα που έπαιρνε στο Survivor – «Τα φάγαμε όλα σε ψυχολόγους»

«Τους είπα, “σόρρυ, δεν έρχομαι για 500€”»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Έλενα Κρεμλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Τσάι με Λεμόνι» του γνωστού YouTuber Xristt, όπου απάντησε σε δέκα ερωτήσεις, με κάποιες από αυτές να αφορούν τη συμμετοχή της στο Survivor του 2021. Παρόλο που η συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν σύντομη, η «Μαριπόσα» εξακολουθεί να συζητιέται για την εμπειρία της στο παιχνίδι.

Αρχικά αποκάλυψε πως τα περισσότερα χρήματα που πήρε για χορηγία ήταν 5.000€, αλλά δεν αφορούσαν μόνο ένα post. Όσον αφορά τον... χειρότερο παίκτη που συνάντησε, η Έλενα Κρεμλίδου τόνισε σε διαφορετικό σημείο πως αυτός ήταν ο Κρις Σταμούλης.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε η Έλενα Κρεμλίδου: «Με θεωρούσαν εύκολη, έβγαζαν φήμες για μένα! Μήπως γιατί δεν το έκανα μαζί τους;»

Το ποσό που έπαιρνε η Έλενα Κρεμλίδου στο Survivor

Όταν ερωτήθηκε πόσα χρήματα έπαιρνε ως Μαχήτρια, η Θεσσαλονικιά influencer αποκάλυψε ότι αρχικά της προσφέρθηκαν μόνο 500€ την εβδομάδα, καθώς αυτό ήταν το στάνταρ ποσό που πρότειναν σε όλους. «Τους είπα, “παιδιά σόρρυ, δεν έρχομαι για 500€” και μου το έκαναν 1000€», ανέφερε χαρακτηριστικά, δηλαδή 4.000€ τον μήνα. Η Έλενα Κρεμλίδου ανέφερε ότι αργότερα έμαθε πως όλοι οι Μαχητές της σεζόν πληρώνονταν με 1.000€ την εβδομάδα, χωρίς να γνωρίζει αν η δική της διαπραγμάτευση συνέβαλε σε αυτό ή απλά ανέβασαν το κασέ εκείνη τη χρονιά.

Ωστόσο, η αποκάλυψη που έκανε περισσότερο αίσθηση ήταν η αναφορά της στον τρόπο που δαπανήθηκαν τα χρήματα μετά το παιχνίδι. «Πολλοί θα πουν ότι τα 1.000€ είναι πολλά, αλλά με αυτά που ζούσαμε... Τα φάγαμε όλα σε ψυχολόγο βασικά», είπε η Έλενα Κρεμλίδου, αναφερόμενη στις κακουχίες και στις σκληρές συνθήκες που αντιμετώπισε στο Survivor. Μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε πως το ποσό που έδωσε στον ψυχολόγο της ξεπερνάει τα 10.000€.

Φαίνεται πως τα χρήματα δεν ήταν αρκετά για να καλύψουν τις δυσκολίες που έζησε. Η Έλενα Κρεμλίδου αναφέρεται ανοιχτά στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τα τραύματα που της άφησε το παιχνίδι.