Power of Love highlights 23/8: H Σωτηρία ζητά από τον Πελετιέ να φύγουν μετά την επίθεση εναντίον του και τα καυτά φιλιά τους

«Κρύβουμε τις μ...κίες σου», του είπαν και εκείνος καταγγέλλει απειλές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Power of Love highlights 23/8: H Σωτηρία ζητά από τον Πελετιέ να φύγουν μετά την επίθεση εναντίον του και τα καυτά φιλιά τους

Δεν έχουν τελειωμό οι εξελίξεις στο Power of Love μετά το επεισοδιακό gala της Πέμπτης, στο οποίο ο Κρις υποστήριξε πως ο Δήμος και Νίκος γνώριζαν την Ανδριάνα απ' έξω (δείτε εδώ τα μηνύματα που τους καίνε). Εκείνοι υποστηρίζουν πως τη συνάντησαν πρώτη φορά σε ξενοδοχείο στο Μπόντρουμ και ρίχουν (μεταξύ άλλων) το μπαλάκι στον Πελετιέ.

Τα αγόρια του Power of Love τον έστησαν στον τοίχο στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο (23/8) μην μπορώντας να δεχτούν ότι επιβεβαίωσε την ύπαρξη της Ανδριάνας στο Μπόντρουμ. «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει αν το έκανε εσκεμμένα ή κατά λάθος, γιατί όπως έχω πει επανειλημμένα, το παιδί είναι χαζό. Μπορεί να το έκανε και από αφέλεια. Η Σωτηρία το πήρε πιο πατριωτικά και το άνοιξε τόσο πολύ το θέμα», είπε στο προσωπικό του cue στο Power of Love ο Γιώργος Κόρκας.

Ευθεία επίθεση στον Νίκο στο Power of Love

«Σε έχουμε εδώ πέρα, σε έχουμε αγκαλιάσει μια χαρά, σε υποστηρίζουμε στις ψηφοφορίες, κρύβουμε τις μ...κίες σου… γιατί πας να κάνεις πισώπλατη μαχαιριά στον Δήμο; Οργάνωσες με τη Νίκη ομαδική επίθεση στον Δήμο; Εμείς απλώς κάνουμε παρέα, δεν είμαστε στρατόπεδα. Κάτι τέτοια εξυπνοπούλια εγώ τα πιάνω από τη μύτη», είπε ο Γιώργος στον Νίκο, και συμπλήρωσε: «Ανάλαβε μια φορά τις ευθύνες σου ρε, κοτζάμ μαντράχαλος! Ευθυνόφοβος είσαι!».

Φιλιά στον Βόσπορο με τη Σωτηρία

«Παρηγοριά» για τον Νίκο Πελετιέ ότι σε λίγη ώρα θα έβγαιναν το πρώτο τους ραντεβού με τη Σωτηρία Δεμίρογλου, ως οι αγαπημένοι παίκτες της εβδομάδας. Το έπαθλό τους ήταν μια ποδηλατάδα στον Βόσπορο, με το ζευγάρι να βουτάει και να ανταλλάζει τρυφερά φιλιά! Όπως αποκάλυψε εν συνεχεία o παίκτης του Power of Love, κάποια στιγμή ήρθε το λιμενικό να τους μαζέψει.

Επιστρέφοντας στο σπίτι, ωστόσο είχαν μία δύσκολη κουβέντα να κάνουν, με τα αγόρια να συνεχίζουν να κατηγορούν τον Νίκο για τη στάση του και εκείνον να υποστηρίζει ότι δέχτηκε μέχρι και απειλές για να μην μιλήσει. Όπως παραδέχτηκε στην Κατερίνα Καραβάτου, οι παίκτες του Power of Love στήνουν ψηφοφορίες μεταξύ τους.

Η Σωτηρία λέει στον Νίκο να φύγουν

Το αποκορύφωμα ήταν προς το τέλος, που η Σωτηρία πρότεινε στον Νίκο να φύγουν από το συγκεκριμένο περιβάλλον. Ο παίκτης του Power of Love της εκμυστηρεύτηκε ότι το σκέφτεται, μόνο μαζί της. Η συνέχεια στις οθόνες μας...