Power of love: Η πρώτη ανάρτηση της Νίκης μετά το χθεσινό "δικαστήριο" στον Δήμο!

Συνεχίζει την κόντρα!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love: Η πρώτη ανάρτηση της Νίκης μετά το χθεσινό

Ανακατώστρα την ανέβαζε, ανακατώστρα την κατέβαζε κι εκείνη στο χθεσινό 22/8 επεισόδιο του Power of love επιβεβαίωσε ότι μπορεί όντως να τους κάνει όλους άνω κάτω με μια της μόνο ατάκα «Ανδριάνα δεν έχεις πάει ποτέ στο Μπόντρουμ;».

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα στο gala του ριάλιτι αγάπης κι έγινε τελικά το έλα να δεις με φωνές, βρισιές, οικειοθελείς αποχωρήσεις κι αποκαλύψεις μεγατόνων για τον Δήμο και την κοπέλα του Ανδριάνα (δείτε εδώ τα βίντεο που γίνεται ο χαμός!). Το ψέμα του Δήμου ήρθε στην επιφάνεια και τώρα τη Νίκη από εκεί που την έκραζαν οι τηλεθεατές την αποθεώνουν (καλά όχι όλοι, είπαμε!).

Η ανάρτηση της Νίκης

Πριν από λίγα λεπτά, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα reel που έγραφε πάνω «Όταν σε περνάνε για χαζή και σου λένε ψέματα ενώ εσύ ξέρεις την αλήθεια», προκαλώντας χάος στους ακολούθους της.

Δείτε επίσης: Power of love: Η πρώτη ειρωνική ανάρτηση του Δήμου μετά το χθεσινό επεισόδιο - «Φιλάκια στους haters"


Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok άλλα δυο βιντεάκια ξεκάθαρες σπόντες για την όλη κατάσταση!

Όλη η αλήθεια για την φημολογούμενη αποχώρηση της από το παιχνίδι

Το ενδεχόμενο αποχώρησης της Νίκης Παυλίδου από το Power of love σίγουρα θα χαροποιούσε ιδιαιτέρως τους τηλεθεατές -κι εμένα μέσα σε αυτούς- ενώ θα δημιουργούσε τα αντίθετα ακριβώς συναισθήματα στους ιθύνοντες του σταθμού αφού η συγκεκριμένη παίκτρια προκαλεί ίντριγκα και ως γνωστόν η ίντριγκα φέρνει και νούμερα τηλεθέασης!

Τα τελευταία 24ωρα διαδίδεται στο διαδίκτυο ένα spoil που έχει φέρει τα πάνω κάτω, ένα spoil που αναφέρει πως η Νίκη σε λίγες εβδομάδες θα αποχωρήσει από το παιχνίδι ή για να το πούμε πιο σωστά, πως η Νίκη έχει ήδη αποχωρήσει από το σπίτι της αγάπης απλά εμείς δεν το έχουμε δει ακόμα αφού σε σύγκριση με τα γυρίσματα, βρισκόμαστε τουλάχιστον ένα 15ημερο πίσω!

Οι πληροφορίες οι δικές μας λοιπόν, διαψεύδουν το συγκεκριμένο αυτό spoil με τη Νίκη αφού σύμφωνα με τις δικές μας πηγές η Νίκη ναι μεν θα ψηφιστεί ως υποψήφια προς αποχώρηση αλλά απέναντί της θα έχει την Έμιλυ και για κάποιο - ανεκδιήγητο για μένα λόγο - η Νίκη θα παραμείνει στο παιχνίδι!