Survivor 2025: Η απόφαση πάρθηκε - Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής

Τέλος οι φήμες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Φήμες θέλουν εδώ και λίγες ημέρες τον Γιώργο Λιανό να παραδίδει την θέση του παρουσιαστή που επάξια έχει εδώ και λίγα χρόνια στο Survivor λόγω του ότι την ίδια περίοδο θα βρίσκεται στην Αθήνα για την παρουσίαση του μουσικού ριάλιτι “The Voice”. Μάλιστα ως αντικαταστάτη ο Ατζούν Ιλιτζαλί, λέγεται, πως έχει επιλέξει τον Σάκη Κατσούλη που έχει βγει δυο φορές νικητής του παιχνιδιού.

Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Γιώργος Λιανός παραμένει στην θέση του, κάτι που όλοι ήθελαν. O γνωστός παρουσιαστής θα είναι και τη νέα σεζόν το κεντρικό πρόσωπο του παιχνιδιού επιβίωσης δίνοντας κάθε φορά εξαιρετικό παλμό στην εξέλιξη του προγράμματος που παράγει η Acun Medya για τον τηλεοπτικό σταθμό.

Οι αλλαγές στον νέο κύκλο του Survivor

Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή σκοπεύει να επαναφέρει ένα μεικτό σύστημα ψηφοφοριών, το οποίο θα δίνει στο κοινό τη δυνατότητα να επηρεάσει ποιος θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση, θυμίζοντας τις νέες διαδικασίες ψηφοφοριών της Eurovision.

Οι αλλαγές, όμως, δεν σταματούν εκεί. Σύμφωνα με το koubanezos.gr, η εταιρεία παραγωγής πραγματοποίησε εκτεταμένες έρευνες σε διάφορες χώρες όπου προβάλλεται το Survivor, προσπαθώντας να κατανοήσει τις προτιμήσεις των τηλεθεατών και ποια πρόσωπα θα μπορούσαν να ξανακερδίσουν το ενδιαφέρον τους.

Τα αποτελέσματα της έρευνας δεν ξάφνιασαν κανέναν: οι τηλεθεατές του Survivor θα ήθελαν να δουν περισσότερους influencers και κυρίως YouTubers να συμμετέχουν στο ριάλιτι, δηλαδή πρόσωπα με ήδη διαμορφωμένο κοινό και μεγάλη επιρροή στα social media.

Φαίνεται ότι ο Ατζούν θα ανταποκριθεί σε αυτές τις επιθυμίες, καθώς στον νέο κύκλο του Survivor θα δούμε λιγότερους πρώην αθλητές, ηθοποιούς και τραγουδιστές, και στη θέση τους θα εμφανιστούν προσωπικότητες από τον κόσμο του YouTube και των κοινωνικών δικτύων.