Power of love: Η πρώτη ειρωνική ανάρτηση του Δήμου μετά το χθεσινό επεισόδιο - «Φιλάκια στους haters»

Το τρυφερό βίντεο με την Ανδριάνα από το Μπόντρουμ!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love: Η πρώτη ειρωνική ανάρτηση του Δήμου μετά το χθεσινό επεισόδιο - «Φιλάκια στους haters»

Χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Power of love, όταν ο Κρις λίγο πριν αποχωρήσει αποκάλυψε πως όχι μόνο ο Δήμος Περπερίδης γνωρίζεται κι έχει σχέση με την Ανδριάνα Παναγιώτου εκτός παιχνιδιού αλλά η Ανδριάνα είχε ταξιδέψει και μέχρι το Μπόντρουμ για να τον δει πριν λίγες εβδομάδες και γνώρισε κι όλους του τους φίλους που μετά, όταν ανακοινώθηκε πως μπαίνει στο παιχνίδι, έκαναν πως την έβλεπαν για πρώτη φορά στην ζωή τους!

Μετά από αρκετή ένταση, βρισιές και διάφορες άλλες αποκαλύψεις (δείτε εδώ όλα τα βίντεο) ο Δήμος αποκάλυψε πως ναι την ήξερε, πως πήγε και στο Μπόντρουμ αλλά επιμένει πως την σχέση την δημιούργησαν μέσα στο παιχνίδι και δεν την είχαν από πριν...

Δείτε επίσης: Τηλεθέαση 22/8: Τι νούμερα "χτύπησε" το ξεμπρόστιασμα στο Power of love - Ποιοι δεν έπιασαν ούτε το 10%

Μαζί στο Μπόντρουμ Ανδριάνα και Δήμος!

Μάλιστα, λίγο μετά αφού προβλήθηκε το επεισόδιο ο Δήμος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με την Ανδριάνα που είναι τραβηγμένο από το Μπόντρουμ και κάνουν τζετ σκι μαζί με τον Γιώργο Γκόρκα που επέμενε εχθές ότι ουδέποτε είδε την Ανδριάνα στο Μπόντρουμ, γράφοντας μάλιστα χαρακτηριστικά «Από το bodrum με αγάπη από το crew!❤️❤️❤️❤️φιλακια στους haters!»

Δείτε επίσης: Power of love: Η πρώτη ανάρτηση της Νίκης μετά το χθεσινό "δικαστήριο" στον Δήμο!


Καταλαβαίνετε βέβαια τι επικράτησε από κάτω στα σχόλια! Οι τηλεθεατές έξαλλοι άρχισαν να γράφουν «Δήμο τι χρώμα είναι το στριγκάγκι σου?»,, «τόση ξεφτίλα μαζεμένη δεν είχα ξανά δει. ουαου!», «κορόιδευες τη Νίκη, τελικά χειρότερος είσαι» κι άλλα τέτοια!

Το συγκεκριμένο βίντεο εννοείται πως το έκανε και η κοπέλα του repost στα stories της βάζοντας από πάνω μια καρδιά...

Power of love Δήμος Ανδριάνα

Αναρωτιέμαι πραγματικά τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο...