Power of love trailer 22/8: Ανοίγουν στόματα απόψε - «Ο Νίκος ήταν στο δωμάτιο της Σωτηρίας», «Ο Δήμος έχει φέρει την κοπέλα του εδώ»

Τα ουρλιαχτά της Σωτηρίας - «Μη με τρελαίνεις»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love trailer 22/8: Ανοίγουν στόματα απόψε - «Ο Νίκος ήταν στο δωμάτιο της Σωτηρίας», «Ο Δήμος έχει φέρει την κοπέλα του εδώ»

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο του Power of love κι επιτέλους θα έρθουν στην φόρα όχι μόνο αυτά που ξέραμε καιρό και δεν τα έλεγαν αλλά και νέες καταγγελίες για άλλους παίκτες του παιχνιδιού πέραν του Δήμου αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Πριν από λίγο καιρό άρχισαν να κυκλοφορούν έντονες φήμες πως η Ανδριάνα Παναγιώτου που μπήκε στο παιχνίδι είναι η κοπέλα του Δήμου Περπερίδη και στην κανονική ζωή! Μάλιστα, μια φωτογραφία (δείτε την εδώ) που είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από το Μπόντρουμ τις ημέρες που ήταν και οι παίκτες του ριάλιτι εκεί είχε ανάψει περισσότερο τα αίματα!

Απόψε, λοιπόν, όλη αυτή η πλεκτάνη θα ξεσκεπαστεί από τη Νίκη και τον Κρις και επειδή και ο Νίκος Πελετιέ όταν ερωτηθεί από την Κατερίνα Καραβάτου αν ξέρει τη Νίκη θα πει ναι ο Δήμος για να πάρει εκδίκηση θα αποκαλύψει πως ο Νίκος έχει παραβεί τους κανόνες κι έχει μείνει δυο μέρες στο δωμάτιο της Σωτηρίας, με την Σωτηρία να γίνεται έξαλλη!

Σας έχουμε αποκαλύψει ήδη ποιος θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση απόψε (δείτε εδώ) αλλά μετά από αυτές τις εξελίξεις δεν είναι και δύσκολο να φανταστείτε...

Δείτε επίσης: Power of love highlights 22/8: Η οικειοθελής αποχώρηση, το ξεμπρόστιασμα Σωτηρίας - Πελετιέ και το ξεγύμνωμα του Δήμου Περπερίδη!

Τι θα δούμε απόψε στο Power of love