Power of love: «Σκάσε Ανδριάνα!» - Η κίνηση της συντρόφου του Δήμου που εξόργισε το Χ

«Ιου»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love: «Σκάσε Ανδριάνα!» - Η κίνηση της συντρόφου του Δήμου που εξόργισε το Χ

Πολλά γράφτηκαν για την συγκεκριμένη παίκτρια πριν μπει καν στο σπίτι της αγάπης, ωστόσο κάποια από αυτά βγήκαν αληθινά αφού φήμες την ήθελαν να βρίσκει τον έρωτα στα μάτια του Δήμου Περπερίδη, όπως κι έγινε τελικά και τώρα οι τηλεθεατές του Power of love παρακολουθούν καθημερινά "κριντζ" στιγμές όπως και οι ίδιοι αναφέρουν!

Η Ανδριάνα τις τελευταίες ώρες έχει βρεθεί στο προσκήνιο του Χ αφού τα σχόλια από το κοινό, μετά το χθεσινό επεισόδιο πέφτουν βροχή!

Η στιγμή της Ανδριάνας στο Power of love που ενόχλησε τους τηλεθεατές

Δείτε επίσης: Power of Love spoiler: Για τον ένα δεν το περίμενε κανείς - Αυτοί είναι οι δύο επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποια είναι η Ανδριάνα Παναγιώτου

  • Ηλικία: 28 ετών
  • Πόλη: Αθήνα
  • Ιδιότητα: Δημοσιογράφος
  • Ζώδιο: Ταύρος

Μεγάλωσε στην Αθήνα και από νωρίς κατάλαβε πως αυτό που ήθελε να κάνει μεγαλώνοντας ήταν να γίνει δημοσιογράφος. Σπούδασε δημοσιογραφία και την ενδιαφέρει πολύ ο χώρος της τηλεόρασης. Τηλεοπτικά τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, όπου ξεχώρισε για το χιούμορ και το δυναμικό της χαρακτήρα.

Let’s talk about love: Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια χώρισε από την τελευταία της σχέση γιατί δεν συμφωνούσε με τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και την πίεζε να αποχωρήσει. Σε μία σχέση θέλει να υπάρχει σεβασμός και ισότητα, δεν ανέχεται τις κακές συμπεριφορές από όπου κι αν προέρχονται. Δεν μπορεί να δεχτεί την αγένεια και το ψέμα.